nedjelja, 4. studenoga 2018.

Najgori zatvori u hrvatskoj

Najgori zatvori u hrvatskoj U ovom su zatvoru su najbrojniji Bošnjaci, slijede Hrvati, Srbi, Romi i Albanci. Najgori zatvor Balkana: "Cinkere kažnjavamo silovanjem". ADX je zatvor u kojem završavaju najgori kriminalci, kojima dođe da se ubiju kad shvate da će tu provesti ostatak života.

Najgori zatvori u hrvatskoj
Najbolji uvjeti u Lipovici, najgori u Remetincu. Zatvor prekriži prave cijene, a poskupljuju i svakodnevne namirnice. Na maksimalnu kaznu osuđena je 21 osoba.


Od tog broja, dvije presude još nisu pravomoćne, dok su četiri ukinute te su u tijeku ili se čekaju.

Najgori zatvori u hrvatskoj
Silovatelji i cinkaroši prolaze najgore”, priča o strogim pravilima po kojima silovatelji. Iako najveća hrvatska kaznionica trenutačno ima 120 mjesta više od. Pre nekoliko godina je supruga došla u posetu mužu u zatvor i. Robovi (tako smo se međusobno u zatvoru zvali) imaju pravo na jedno. I u pesmama opevani KP dom Zenica, opasan visokim zidom i. Pola njih koji dolaze u zatvor su već ovisnici, druga polovica ih vrlo. Kazne u njemu izdržavaju najokorjeliji i. U hrvatskim zatvorima dobijete sve što vam treba dok ste unutra. Ovdje sigurno ne biste htjeli završiti: Zavirite u najgori američki zatvor.


Najgori zatvori u hrvatskoj
Za razliku od ovog, u Norveškoj postoji zatvor u kojemu bismo i mi “nevini” rado proveli. Predstavljamo vam četiri hrvatska zatvora koji bi uskoro mogli ugostiti. Zatvor u Zagrebu svoju djelatnost obavlja na dvije lokacije: u Ulici dr. ADX ("Administrative Maximum Unit") zatvor je u Florenceu u Koloradu, koji je 1963. Amnesty International ustvrdio je kako je ovo najgori zatvor na svijetu dizajniran tako da u potpunosti dehumanizira zatvorenike. Najveća kaznena tijela su kaznionica u Glini i zatvor u Zagrebu, dok su najmanje kaznionica. NAJGORE U REMETINCU, VARAŽDINU, BJELOVARU, GLINI I PULI?


Stručnjaci za paranormalno slažu se da se najgori zatvori nalaze u SAD-u. Hrvatska LJUDSKA PRAVA U HRVATSKIM ZATVORIMA.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.