nedjelja, 18. studenoga 2018.

Njemački ovčar karakteristike

Njemački ovčar karakteristike Njemački ovčar karakteristike Njemački ovčar je najomiljenija službena pasmina na svijetu. Recite mi sve što znate o njemačkim ovčarima, njihove karakteristike, anegdote s njima. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicuSvaka rasa ima neku posebnu osobinu koja je izdvaja od ostalih rasa.

Njemački ovčar karakteristike
Njemački ovčar karakteristike
Pre nego se odlučite da u svoj dom dovedete nemačkog. Od tog prvog psa koji se pario sa ženkama sličnih karakteristika, nastali su. Pas kao što je njemački ovčar kroz uzgojnu selekciju, a samim time i rodovnicu.
Njemački ovčar karakteristike
Njemački ovčar karakteristike
Ono što ga svakako krasi je njegov zaštitnički karakter i odlike. Sve navedene karakteristike morale bi krasiti svakog njemačkog ovčara.


Nemački ovčar je vrsta pasa iz FCI grupe 1 (pastirski psi i psi terači stoke (osim Švajcarskih pastirskih rasa). Po tipu dlake dijele se na kratko oštrodlake, dugo oštrodlake te dugodlake (dlaka je duža od dugo oštrodlakih). Najveća ponuda i najbolje cijene: njemački ovčar štenci. Naime, dugodlaki njemački ovčari se ocjenjuju sa ocjenom. Ključne riječi: uzgoj pasa, njemački ovčar, karakteristike pasmine. On je pratio inteligenciju, snagu i druge karakteristike kod raznih ovčarskih pasmina.

Njemački ovčar karakteristike
Njemački ovčar karakteristike
Crni nemacki ovcari su u mom uzem izboru kada budem uzimao psa. Većina nas zna da je njemački ovčar pas koji je stvoren da bi bio savršen: snažan, otporan na bolesti, gustog krzna kako bi ga štitilo od svih.


Britanac i Nijemac, korgi i njemački ovčar. Extra stene njemackog ovcara cistokrvni. Za početak, treba gledati da pas (pasmina) svojim karakteristikama odgovara. Prodajem zenku njemackog ovcara stara 2 mjeseca. NJEMAČKI OVČAR -ŠTENCI RADNE LINIJE - Duration: 3:06. Zanima me u kojem mjesecu njemački ovčar dostiže punu veličinu? Ali dok su štenci ne treba ipak pretjerivati jer mogu dobiti displaziju.


Kavkaski ovčar je veliki pas,dobre,snažne, skoro grube građe, po prirodi sklon da ujede i nepoverljiv prema. Karakter: Veoma aktivan, uravnotežen miran.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.