srijeda, 19. prosinca 2018.

Audi a3 osiguraci

Audi a3 osiguraci Neradi mi svjetlo u gepeku a zarulje su ispravne sad mislim da je otiso osigurac ali neznam gdje stoje. Sve o: Elektricni podizaci stakala Golf 3 - Page 5 - Volkswagen. Kutija sa osiguračima Audi A3 8L1996-2001","rh":"njuskalo.

Audi a3 osiguraci
Audi 80 raspored osiguraca","rh":"elitemadzone. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku. Priručnik sadrži redoslijed osigurača i releja Audi A3. Location of fuse boxes and relays in Audi A3 8L car.
Audi a3 osiguraci
There are two places for fuses in your car: first inside.


Pre par dana mi je u otvor upaljaca na audiu a3 (2007) upao metalni deo od. Da li zna neko koji je broj osiguraca za instrument tablu na Audi A3 2002. Davac pritiska ulja VW Golf IV, Audi A3, Audi A4, Audi A6, Audi A8 1. Aukcija "AUDI KUTIJA OSIGURACA sa relejima" je arhivirana. Imam problem s prethodno navedenim Audiem A3 1. Znaci samo za sta koji osigurac sluzi, pise na. Punto mk2 sa naziv na svaki osigurac sta funkcije. Cuje se samo neko lupkanje iz prostora gdje su osiguraci i releji.

Audi a3 osiguraci
PITANJE: Prije par dana kupio sam audi a3 1. With clean, chiselled lines and sporty agility, the Audi A3 Sedan is anything but a typical sedan.


Provjerio osigurače; zamjenio ga i radi kilometar sat, radi trip. Osigurači su svi ispravni, koliko je bilo u mojoj mogućnosti pogledati! Tabla osiguraci i releji za mondeo 2. TDI-tabla osiguraca (ostali dijelovi). Prvo sam pomislio na osigurač ali on je u redu. Kad izvadim osigurač ne baca grešku, pri ponovnom stavljanju osigurača opet ista stvar. Koji su najčešći kvarovi Audi A4 i kako ih rešiti? Oštećena žica do priključka 87 u kutiji sa osiguračima u prostoru motora. Komandne ploče na modelima A3, A4 i A6 znaju u hladnim danima.


Golf, Leon i Audi A3 istog godišta tehnički gotovo identični auti. Ako ta spojnica nije ispravna, proverite da nije pregoreo osigurac. On moze da se nalazi sa ostalim osiguracima ispod table sa instrumentima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.