utorak, 4. prosinca 2018.

Pregorio osigurač

Pregorio osigurač Tada izvući osigurače, jedan po jedan, kako bi se ustvrdilo koji je od njih pregorio. Vratiti svaki osigurač na mjesto prije no što se izvadi sljedeći. Važno je da označimo svaki osigurač sa natpisom svih trošila koji su uključeni iza tog osigurača.

Pregorio osigurač
Koji je osigurač pregorio, vidjet ćemo po. Spremljeno u privremenu memorijuSlično23. Kao što svaki vozač mora znati promijeniti kotač na automobilu, tako svaki muškarac mora znati u stanu promijeniti osigurač koji pregori. Forum: Audiofil - feel the sound - Kategorija: Samogradnja Naziv foruma: Uradi sam.


Pregorio osigurač
Opis foruma: Samogradnja, Vaša iskustva, tweak. Pojam osigurača je vezan uz namjerno oslabljeno mjesto (ili poseban uređaj). Kada osigurač pregori, uništeni umetak (patrona) mora se zamijeniti novim. Zanima me dali osigurač pregori da je oštečena izolacija u instalaciji. Drugo, nije li smiješno to kako sam se ja "osigurala"? Pa prosto dođe preočito da mi je pregorio baš osigurač, zar ne?


Dakle, student sam i u podstanarskom stanu mi je pregorio stari tip osiguraca za. Svaki ducan s elektromaterijalom drzi takve osigurace. Ideja je relativno jednostavna nek` "iskoči" ili "padne" automatski osigurač-prekidač, prije nego što pregori ili se zapali kabel ili neki drugi dio.

Pregorio osigurač
Molim pomognite naime spajao sam radio u astru gtc 1. Rampa se nije mogla podići jer je pregorio osigurač. Na benzin radi normalno ali kad prebacim na plin pregori osigurac, stvio sam jaci od 25 ampera ali se isto desava, BRC je uredjaj, sta li to moze biti? Napon na sekundaru nemogu otkrit jer pregori osigurač čim stisnem tipku power. Za krajnji slučaj sam ostavio odspojit transormator na.


Rasarafim i vidim da je stakleni osigurac pregorio. Zamijenim potpuno istim takvim, 2,5AT. Ako stavim osigurač od 16A jeli onda sigurnije da se neče zapaliti dotrajala. Da je oštečena izolacija u instalaciji dal pregori osigurač.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.