subota, 8. prosinca 2018.

Temperatura mora murter

Temperatura mora murter Temperature zraka, mora i vremenska prognoza za nautičare. Hrvatska, obala trenutna temperatura mora, aktuelne vrijednosti Jadransko more, temperature vode za danas u Hrvatskoj. TEMPERATURE MORA I KRKE NA ŠIBENIK METEO SONDAMA.

Temperatura mora murter
Kupačima su na plaži dostupni javni wc i vanjski tuševi. Atraktivnosti ove plaže pridonosi i ugodna temperatura mora. Murter se nalazi u pojasu umjereno tople. I, svi bi potražili osvježenje u moru, ali, kad se bolje razmisli, nije ni to baš nešto.


Temperatura mora murter
Naime, kako javlja Šibenik meteo, temperatura mora danas u. Pred vama je sedmodnevna vremenska prognoza za Murter. Maksimalni UV indeks: 2 (Nisko); Grmljavinska nevremena: 20%; Oborine: 1 mm; Kiša: 1 mm; Snijeg: 0 CM; Led: 0 mm; Sati oborina: 1 hrs; Sati kiše: 1 hrs. Prosječna temperatura mora ljeti je 23,7 °C. U danima vikenda koji je pred nama vrijeme će biti pravo ljetno. Naime, očekuje nas sunčano i iznadprosječno toplo, a u velikom dijelu. Hrvatska obala Jadranskog mora se smatra najčišćim morem u Europi.


U Šibeniku izmjereno 20°C, najviša temperatura iznosi 23°C. Do sada je najviša temperatura mora izmjerena u Splitu i iznosila je 29 stupnjeva Celzijevih.

Temperatura mora murter
Jarun (Zagreb) u meteorološkim terminima mjerenja. Vrijeme u Hrvatskoj: vremenska prognoza, temperatura zraka i mora. Duž jadranske obale klima je u Hrvatskoj blaga mediteranska. Sjeverni dio Jadranskoga mora ljeti ima par stupnjeva nižu temperaturu mora u odnosu na južni. S izvrsnom kvalitetom mora mogu se pohvaliti i plaže otoka Murtera.


Općina Murter-Kornati smještena je na vratima Kornatskog otočja i privlačna je. Pošto je cijeli kamp u uvali, cijeli je dan bonaca i temperatura mora se penje i do 27 C, ali je zato boja vode kao na Balatonu, doslovno se ne. Sredozemlju, a temperatura mora ljeti je od 25° do 27° C. Najviša zabilježena maksimalna temperatura zraka na Kornatima iznosila je 36,4°C. Dan nakon velikog nevremena koje je svom silinom pogodilo Murter, ali i dio obale, sanira se nastala šteta.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.