nedjelja, 26. lipnja 2016.

Most nezavisnih lista kandidati

Most nezavisnih lista kandidati Obavijest o sazivanju Sabora Mosta - Odlukom Predsjedništva Most-a od 26. Kandidati Mosta NL za Hrvatski sabor 2016. Most nezavisnih lista utvrdio je izborne liste kojima se 11.

Most nezavisnih lista kandidati
Božo Petrov ipak se neće sučeliti s premijerskim kandidatima. Predstavljanje kandidata MOSTA nezavisnih lista u 4. NEZAVISNA LISTA STIPE PETRINA - NLSP. Osim idejnog tvorca Bože Petrova MOST.
Most nezavisnih lista kandidati
MOST nezavisnih lista najavio je danas u Zagrebu izlazak na izbore u svim izbornim jedinicama.


Službeni youtube kanal Mosta nezavisnih lista. HRT-u 4 je emitirano sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Metkovića: Bože Petrova. Koncert “MOST za Hendrixa” – srijeda u 20 sati. Budući da u prvom krugu niti jedan kandidat nije osvojio više od 50% glasova ide se u. Saborski zastupnik Mosta nezavisnih lista Miro Bulj u srijedu je bio. Sinoć je GKS-u u Metkoviću održan predizborni skup Mosta nezavisnih lista, na kojem se predstavio jedan dio kandidata s liste MOST-a za X. Nakon potpisivanja koalicije Mosta nezavisnih lista i Stipe Petrine. Sve relevantne ankete kazuju da U Sabor prolaze HDZ , SDP i MOST. Ako ste zadovoljni dosadašnjim glasujte za SDP i HDZ , ako želite. Na listi Demokratske stranke žena nema kandidata iz Siska ni iz SMŽ.


Prgomet kandidat je Mosta nezavisnih lista u Prvoj izbornoj jedinici. Spremljeno u privremenu memorijuSlično29. Tom prilikom rečeno je kako listu čine kandidati. Državno izborno povjerenstvo objavilo je zbirnu listu za izbor zastupnika u. U Omišu je njihov kandidat i jedan od najvažnijih ljudi u Mostu, Ivan Kovačić, porazio HDZ-ovca. Ministar poljoprivrede Davor Romić i kandidati za X. Koren: Katanović kandidat Mreže za gradonačelnika.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.