utorak, 5. srpnja 2016.

Alat za skidanje opruga amortizera

Alat za skidanje opruga amortizera Promjer navojne šipke 16mm (1.6cm) Zavrtanje. Aukcija "AKCIJA ALAT za skidanje opruga sa amortizera" je arhivirana.

Alat za skidanje opruga amortizera
Uputstvo za ugradnju zadnjih amortizera RENAULT MEGANE 1. Prije 5 dana - Specijalni profesionalni alat za skidanje opruga amortizera, Macpherson amortizere. Sve ima svoje pa tako i zamjena amortizera, skinut stegnut oprugu. ALAT ZA SABIJANJE OPRUGA AMORTIZERA HIDRAULICNI.
Alat za skidanje opruga amortizera
Trenutno nema predmeta "ALAT ili za ili skidanje ili opruga ili sa ili amortizera" Prijavom na sledeći link možete dobiti obaveštenje kada se predmet koji tražite. Pošto broj tipova ovih amortizera stalno raste.


Alat opruge amortizera za Mercedes,36TCSAS-ZIMBER. Postoji alat koji prvo stisne malo feder pa ga onda skines tako stisnutog. Da se i kemijat kako bi se to napravilo. Pretraživač nekretnina, automobila, telefona, kućnih uređaja i poslova u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori. LED lampe; alati za skidanje opruge amortizera; alati. Univerzalni alat za skidanje remenica Bosch pumpi, bregastih osovina itd.


Ovaj alat obavlja upravo TO - skida brezon bez oštećenja navoja.

Alat za skidanje opruga amortizera
Amortizer se skida tako sto se skinu prvo tri srafa koji drze ceo taj sklop za karoseriju. Alat za amortizere i mehanizme prenosa. Trbace ti i alat za sabijanje opruge bez toga nikako! Set alata za natezanje opruge amortizera sa 3 zatezne glave. KYB preporučuje da zamjena amortizera i opruga na svakoj osovini bude izvršena.


Tako primjerice Renault Megane 2 i veći brat Scenic 2 zahtijeva skidanje. XL Ručni alat za stezanje opruge amortizera.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.