ponedjeljak, 4. srpnja 2016.

Bnet reklama glumac

Bnet reklama glumac Vratio se momak koga smo već upoznali u predhodnim reklamama za B. Uživajte u svim TV spotovima koje je B. Od eksplozivne prve animacije do osebujnog.

Bnet reklama glumac
Za razliku od uobičajnog kako se snimalo evo izbačenih scena sa snimanja B. Ako vas zanima vas kako je bilo "iza kamere"? Mickeya Benettija u horroru za teleoperatere "Beskrajna priča. Svakodnevno predstavljamo samo najbolje TV reklame iz cijelog svijeta.
Bnet reklama glumac
BnetHrvatskaSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicuNe propustite novu B. D paket sa superbrzim internetom, najkvalitetnijom TV slikom i neograničenim pozivima za samo 199. Ako nemaju ličane glumce onda nisu seriju trebali trpati u Liku. Da mi je samo znati tko onoga lika u Bnetu gura stalno u tim reklama. Reklama za evotv u kojoj glumac Ozren Grabarić objašnjava kako je lako spojiti evotv priključak, ali kada naiđe na zgodnu Saru Stanić, mijenja.


Glumac je najširoj publici poznat kao zalizani bahati Mickey Benetti iz reklame za internet. Poput lika koji glumi i on voli pustolovine, ali je asfalt. Dušan Bućan je perspekivni glumac kojeg smo navikli gledati u ulozi duhovitog. Dušana smo osim u reklamama za B-net gledali i u mnogim.

Bnet reklama glumac
Osim ove dvije upečatljiva je svakako bila i Bnet & Mickey Benetti. Barbie, Oblačenje, Bratz, Winx, Monster High Igre, Igre šišanja, Disney Igre, Ljubljenje, Igre. Za potrebe snimanja novog, dosad neviđenog tv showa na našim prostorima, trebamo veliki broj statista koji su.


Prvi i jedini premium filmski kanal u Hrvatskoj koji program emitira bez reklama. Cinemaxov filmski program okuplja vrhunske glumce i redatelje u neponovljivim pričama, a gledatelji mogu. Dečko iz Zagreba, glumac u akcijskim filmovima i volim rock, brze aute, brz internet, viceve, izlaske i sve što vole mladi! Opis posla: jezičar, odgojitelj, sportaš, plesač, performer - glumac, pjevač. Ne znam gdje sam je još vidio ali mi izgleda poznato.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.