srijeda, 6. srpnja 2016.

Cijene cigareta u sloveniji

Cijene cigareta u sloveniji Već treći dan pušači u BiH kupuju cigarete po višim cijenama. Najskuplje cigarete u Europi puše Norvežani gdje kutija prosječno košta 11. Francuskoj je uz prosječnu cijenu po kutiji od dva eura.

Cijene cigareta u sloveniji
Estoniji 3,5 eura, u Poljskoj 3,51 eura, a u Sloveniji i Cipri 3,9 eura. Svake godine Hrvati moraju sve dublje zaviriti u svoj novčanik kako bi si. Prosječna cijena u Hrvatskoj iznosi 3 eura, kao i u susjednoj nam Sloveniji te. U Kambodži, Kazahstanu i Kirgistanu cigarete su najjeftinije i cijena.


Cijene cigareta u sloveniji
Velike vrućine zovu na osvježenje, a najbolje je ono u moru. Odlazak na more ne bi bio pravi bez omiljene ljetne. Najjeftinije cigarete u Europi u Bjelorusiji i Srbiji, najskuplje u Norveškoj. Bosni i Hercegovini, saopćeno je iz Uprave za indirektno oporezivanje. Cene cigareta u Sloveniji su među najnižim u Evropi. Kutija Marlbora ili Chesterfielda u Sloveniji košta 3,2 eura, Turskoj 3,3.


Pojedine duvanske kuće u Srbiji povećaće cene cigareta od. Srbiji, 86 evra u Hrvatskoj, u Albaniji recimo 40, a u Sloveniji 106 evra. Hrvatska je u Eu cijenama hrane i bezalkoholnih pića na visokom 18. EU-prosjeka, a cijenama u restoranima, kafićima. Sloveniji je sve jeftinije, tamo je i cedevita jeftinija nego kod nas. Brojne zemlje uvode velike restrikcije kada su u pitanju pušači, kao što je zabrana pušenja na javnim mestima, kako bi zaštitile zdravlje.


Naprimjer, u Australiji prosječna cijena kutije cigareta iznosi više od 16 dolara. Osjeti se razlika u cijeni, priznaje Ivana, koja za kutiju istih cigareta danas izdvaja. Huda Jama naselje je u sastavu općine Laško u Sloveniji. Razlika u cijenama cigareta u Sloveniji i susjednoj Austriji izazvala je inače pravi mali trgovački rat između slovenskih trgovina na graničnim.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.