nedjelja, 31. srpnja 2016.

El-fatiha arapski

El-fatiha arapski Sura Al-Fatiha (1) - Pristup - (Bosanski prevod). Na arapskom: Bismillahi rrahmani rrahim. Arapski jezik (Arapsko pismo), Arapski jezik (Latinično pismo), Bosanski jezik.

El-fatiha arapski
El-Felek KUL E`UZU BI RABBI-L-FELEK. Kur"an izgovaramo na arapskom jeziku jer su to samo Božije riječi ali ovdje čemo navesti i prevod sura(poglavlja) iz. This is a directory of music 1 El Fatiha Pristup Kuran Na Arapski Sa Prijevodom Znacenja Na Bosanski greatest that individuals explain to and show to you. Ahmed ibn Hanbel prenosi od Ebu-Seida el-.
El-fatiha arapski
Allahovo ime je ER-RAHMAN a rodbina se na arapskom kaže er-.


EL-FATIHA - PRISTUP OBJAVLJENA U MEKKI NAKON SURE. To je u arapskom jeziku zbirna imenica, koja nema čiste jednine. Pogledajte opis: Posjetite i "lajkajte" našu FB stranicu:. SURA 1 FATIHA Bismillahirrahmanirrahim 1. Istiazc 16 Znacenje Istiazc u arapskom jeziku 18 BISMILA 20 SURA EL-FATJHA 42 Vrijednost. Učenje mora biti pod abdestom a uči se nad uljem ili vodom i medom na taj način što se nakon proučene sure. Salat, uobičajni arapski naziv za obrednu molitvu i bogoslužje, jedan je.


El-Fatiha Sure 7 x Nas 7 x Ihlas i 7 x Felek.

El-fatiha arapski
Iz sure El Fatiha, a kaže Allah, subhanehu ve. Ova se dova moze uciti poslije svih namaza). Sabahski SUNNET zanijeti se na arapskom jeziku ovako:. Pored originalnog arapskog teksta dova, izvršena je i. Sura El - Fatiha (Kuran i Kerim sa prijevodom na Bosanski). U prošlom dijelu biografije sultana Mehmeda el-Fatiha dali smo kratak presjek.


FATIHA, BEKARE, JASIN - arapski, prijevod i transkripcija, Autor: Sanin Musa, tvrdi uvez, 170 str.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.