subota, 16. srpnja 2016.

Hzz prekvalifikacija zavarivač

Hzz prekvalifikacija zavarivač Prošle godine preko HZZ-a ponuđena je edukacija za čak 57 zanimanja. Hrvatski zavod za zapošljavanje provodi mjere obrazovanja radi. HZZ prekvalifikacije – za vas smo tražili objašnjenja sa Zavoda.

Hzz prekvalifikacija zavarivač
Programi prekvalifikacije za nezaposlene osobe. Ivica Stojan iz Marine, kaže, jedva je dočekao poziv iz Zavoda za zapošljavanje kojim mu je ponuđena prekvalifikacija za TIG zavarivača. Završena još jedna prekvaloifikacija za zavarivače.


Hrvatski Zavod za zapošljavanje, Pučko otvoreno učilište "Libar" i Đuro Đaković škola zavarivanja.

Hzz prekvalifikacija zavarivač
Zavarivač - skupna tema Posao i karijera. Bilo bi zanimljivi vidjeti dali HZZ još uvijek nudi prekvalifikaciju za zavarivača. Poznanica je išla preko Hzz na prekvalifikaciju za kuhara, kao što su ti već. Ima ih tečaja kuhara, zavarivača i sl. U HZZ-u navode kako su najtraženija turističko ugostiteljska (sobarica, kuhar). U programe prekvalifikacije uključuju se i osobe koje imaju najmanje. U HZZ-u kažu da je prošle godine bila povećana potražnja za.


Prikaži natječaje za: Slavonski Brod. I njoj su u HZZ-u ponudili prekvalifikaciju, a između šivača i knjigovođa.

Hzz prekvalifikacija zavarivač
Tečajevi za WIG-Argon zavarivanje se održavaju stalno i traju 8 tjedana. Tečaj se održava svakog radnog dana od 07:00 do 15:00h. HZZ-a nezaposleni su išli na različite programe. Svake godine tražimo ljude za zavarivače, ali ili ne neće ili ne odgovaraju po. Prekvalifikacijom do nove karijere – HZZ građanima nudi besplatne tečajeve.


Iz HZZ-a Zagreb planiraju tako ove godine prekvalificirati 600.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.