petak, 1. rujna 2017.

Parfem chanel chance cijena

Parfem chanel chance cijena Parfem chanel chance cijena Chance je topao parfem i nije mi jasno kako neki govore o hladnoj eleganciji;. Ako da imate priliku kupiti povoljno jer cijena mu je mislim nešto manje od 100 E i.

Parfem chanel chance cijena
Ovaj parfem počinje notama ružičastog bibera, limuna i ananasa. Chance od Chanel-a je svež, senzualan i uzbudljiv ženski parfem. Opis mi se sviđa, ali cijena ni najmanje.
Parfem chanel chance cijena
Cijena velikih boca Chance mirisa od 150 ml je 860 kuna, mirisne. Jackques Polge i prvi je Chanel. Pakiranja su 75 ml, cijena oko 800 kn,a 200 ml je 1600 kn. Najprodavaniji ženski i muški parfemi i parfemski setovi na sniženju.


Mnogi tvrde da u formuli ovog mirisa ima. Ipak, istoriju ovog parfema obeležile su i mnoge intrige i čudne priče. Chanel Dizajnerska kuća koja je osnovana 1910. Chance” je jedan od “Chanel” cvetnih parfema.

Parfem chanel chance cijena
To je parfem s dugotrajnim mirisom, lagan i osvežavajuć s notama ružičastog bibera, limuna i. EMINY EAU DE PARFUM su parfemi proizvedeni po originalnim receptima, originalnih mirisnih nota i garantovane. Miris je kombinacija raskošnih voćno-cvijetnih i svježih nota iz Chance kolekcije. Tagovi: novo eau tendre chanel chance. Chopard eau de parfum 75 ml novi.


Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Zadržavamo pravo promjene cijene. Mislim da ste dosad barem jednom mogle da vidite na mojoj WL ovaj parfem. Od ukupne cijene parfema, cijena mirisa iznosi samo nekoliko. Kod grupno oslikanih proizvoda cijena vrijedi samo za jedan proizvod. Inače sam parfem Chance Eau Fraîche modna kuća Chanel. Parfem za muškarce s feromonima, 50 ml.


Budući da je cijena zaista visoka, ne dobije se ni blizu kvaliteta koja se plati. Narucila sam Hermes koji godinama koristim ali ga kupujem u Becu. Stigao je, isti je miris isti intenzitet i isti kvalitet kao do sad. Nisam niti "Coco Mademoiselle", pa ni "Chance" djevojka. Mozes da probas i Chance ali zeleni,to je svezija.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.