četvrtak, 7. srpnja 2016.

Lidl radno vrijeme stara godina

Lidl radno vrijeme stara godina Radno vrijeme trgovina na Staru godinu 2016. Evo radnih vremena nekih većih trgovačkih lanaca i centara: Lidl do 18. Sveta tri kralja radna vremena pogledajte u nastavku.

Lidl radno vrijeme stara godina
Kao što je uobičajeno, radno vrijeme trgovina se mijenja, no gotovo sve one radit će u utorak. Lidl će većinu svojih trgovina otvoriti u 8 do 14. Nedostaje: godinaRADNO VRIJEME TRGOVINA ZA BLAGDAN: Provjerite kako rade. Neke od njih bit će otvorene čak do 20 sati, a detaljno radno vrijeme provjerite na linku.


Lidl radno vrijeme stara godina
Sve Lidlove prodavaonice na Veliku Gospu bit će. Proučili smo kakvo je blagdansko radno vrijeme većih trgovina i shopping. Trgovine i marketi - Ponedjeljak skraćeno radno vrijeme, Lidl ne radi uopće. Danas je Stara godina i svima će zasigurno nešto trebati baš u zadnji čas. Donosimo vam radno vrijeme trgovačkih centara kako bi stigli sve obaviti na vrijeme. Jel ima negdje radno vrijeme Lidl trgovina sad kad su praznici ? Na Badnjak radno vrijeme je skraćeno, a na sam Božić trgovine ne rade.


Na Staru godinu radit će do 18 sati, a 1. Sve poslovnice Lidla na Badnjak, 24.

Lidl radno vrijeme stara godina
Lidl Benka Benkovića 17 – Stara godina: 7 do 18, Nova godina: ne radi. Lidl danas, na Badnjak, radi od 8 do 18 sati, Plodine 24. OD VELIKIH trgovačkih lanaca čini se da samo Lidl neće raditi u nedjelju. Pokušali smo provjeriti radno vrijeme Tommya, no ne javljaju se na. Trgovine Lidla na Badnjak će raditi do 18 sati, dok će na sam Božić biti zatvorene. Po istom principu, do 18 sati, radit će i na Staru godinu, kao i 6. Posjetite nas u karlovačkom Supernova trgovačkom centru! Iz zemlje označeno s:Ceh trgovine, Diona, Kerum, Konzum, Lidl.


BILLABilla radno vrijeme Stara godina 31. U nastavku provjerite blagdansko radno vrijeme trgovina u Šibeniku.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.