srijeda, 16. studenoga 2016.

Lampica za vodu

Lampica za vodu Pali se lampica temperature - ŠKODA forumforum. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu9. Dakle vozim se gradom i upali mi se crvena lampica za vodu.

Lampica za vodu
No međutim pratim temperaturu vode i sve je u redu, skroz stoji na 90 stupnjeva. Polo TDI - lampica rashladne tekučine28 pro 2010škoda 1. Kada kazaljka dostigne normalnu temperaturu, i kad ugasim i ponovo upalim auto, lampica se vise ne pali. Voda u gorivu kod vozila s dizelskim motorom.


Lampica za vodu
Odmah smanjite brzinu i na srednjem broju okretaja uz malo opterećenje motora potražite najbližu specijaliziranu. Nakon 10-tak minuta vožnje mi se upali lampica temperature vode. Pitam se koji je sad vrag, nikakvih problema do sada nisam imao. Samo da pitam koja je to lampica za vodu koja nece da gori ako izvucem ovaj rele ? Pogledao sam moju tablu i tu jedino imam ova lampica o kojoj govorim za. Najjednostavnije je u ekspanzionu posudu dosuti obične vode, ukoliko utvrdite. Ako jeste iscurila, dolijte vodu (ili antifriz) do ispravnog nivoa tečnosti. Ako posle dolivanja tečnosti i dalje stoji upaljena lampica, onda sistem. Paljenje te potom i gašenje lampica na upravljačkoj ploči limenog.


Lampica za vodu
Pratim kazaljku temperature motora i ona je ok, uvijek na sredini. Ali prije desetak dana počela se paliti lampica temperature rashladne tekućine. Razina i temperatura tekućine su u redu. Znaci u voznji mi se zna upaliti lampica od vode sad dali se motor pregrijava ili fali vode u njemu? Problem je što se u vožnji pali i gasi lampica za temperaturu motora. Zamijenjena je kupola u koju se dodaje voda, hladnjak nije.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.