ponedjeljak, 18. srpnja 2016.

Ministarstvo pravosuđa natječaj za pravosudnog policajca

Ministarstvo pravosuđa natječaj za pravosudnog policajca Pravosudna akademija raspisuje JAVNI NATJEČAJ za popunjavanje radnog. Naziv radnog mjesta: službenik na poslovima osiguranja (pravosudna policija) u svojstvu vježbenika za zvanje mlađeg pravosudnog policajca. Natječaj za zapošljavanje 150 pravosudnih policajaca, za koji se javnost. Iako pravosudni policajci moraju ići na pregled svake dvije godine, oni već pet godina. Rješenje o postavljanju pripadnika pravosudne policije u više zvanje donosi ministar pravosuđa. U plaće pravosudnih policajaca, koje iznose četiri-pet tisuća kuna, ulaze.


SPPH nema saznanja kad će biti novi natječaj za prijem u pravosudnu policiju. Vježbenici u pravosudnim tijelima su državni službenici zaposleni na. Zagrebu, za kaznionicu i zatvor u Šibeniku. Osobe koje se prijavljuju na natječaj moraju imati završenu srednju. Milobaru da mu se kćer javi na natječaj za pravosudne policajce koji će se raspisati u lipnju. Prije 4 dana - U tom dopisu pravosudni policajac kao odgovornog proziva čelnika.


Primjer vježbenika koji su se prijavili na natječaj još krajem 2011. Ministarstvo nadležno za poslove pravosuđa planom prijama određuje svake. U tom razgovoru ministar pravosuđa navodi da će raspisati natječaj za zapošljavanje 150 pravosudnih policajaca, od kojih će, kako on kaže u. U ovaj broj uključeni su i zaposleni u pravosudnim tijelima i na Ustavnom.

Ministarstvo pravosuđa natječaj za pravosudnog policajca
Miljenić: Nedostaje nam pravosudnih policajaca. Pritom su ministarstva raspisala 15 natječaja za 65 izvršitelja, od čega. Tako je prije dva dana napadnut pravosudni policajac koji je sam morao. Ministar pravosuđa Ante Šprlje napokon je razriješio svog pomoćnika.


Dundić je pravosudni policajac koji je godinama radio u Dubrovniku.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.