ponedjeljak, 18. srpnja 2016.

Putni nalog joppd 2016

Putni nalog joppd 2016 Obrascu JOPPD) mogu biti i drugi dostupni dokazi, kao što je. Troškovi službenog putovanja i Ispravak i nadopuna putnih naloga. Godišnji obračun poreza iz plaće za 2016.

Putni nalog joppd 2016
Novo evidentiranje troškova službenih putovanja i terenskog dodatka u JOPPD-u. JOPPD obrazac potrebno dostaviti najkasnije do 15. Neovisno u kojem obliku se izdaje, putni nalog kao vjerodostoj-. Iznosi troškova koji se iskazuju u obrascu JOPPD iskazuju se u ukupnom.
Putni nalog joppd 2016
SEPA – promjene u platnom prometu od 06.


I koji je to propisani iznos do kojega se ne oporezuje putni nalog? Izmjene Pravilnika o porezu na dohodak koje se odnose na putne naloge. U obrascu JOPPD više se neće iskazivati podaci o izdacima za smještaj i javni. Stranica 11-Putni nalozi Poduzetništvo, računovodstvo i porezi. Jel od ove godine ide joppd po obračunu putnog naloga ili po isplati? U aplikaciji 204 Putni nalozi potrebno je na sve troškove staviti. Stoga, uz putni nalog obvezno se prilažu isprave ko-. Obvezni elementi putnog naloga (02.09.2016).


Putni nalog joppd 2016
Privremena nesposobnost za rad obrtnika i obrazac JOPPD (18.08.2016.). B Obrasca JOPPD tada i na nalogu za isplatu plaće i na nalogu za. Evidencija putnih naloga, računa, locco vožnji i korištenja vozila potpuno. Republiku Hrvatsku po nalogu inozemnog poslodavca u tuzemna društva za. Odboru za standarde financijskog izvještavanja (OSFI) je propisan rok do. Porezna uprava, Izvor: Verlag Dashöfer. Kod obračuna plaće za 12 mjesec 2016.


Poštovani, ovdje možete pronaći upute za modul Putni Nalozi. Iznos doprinosa za osobno osiguranje obrtnika za 2016.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.