petak, 22. srpnja 2016.

Plastične kutije

Plastične kutije Kutija plastična otvorena 60x40x32 cm. Poklopac za plastične kutije Clear box M-L-XL. Spremljeno u privremenu memorijuU JYSKu smo za vas pripremili košare i kutije različitih veličina, oblika i materijala. Pronađite plastične, drvene, žičane košare ili košare od filca. Euro" plastična kutija, 165 L, 800 x 600 x 415 mm, siva, otvori za nošenje. Uredski, arhivski, garderobni i radionički metalni namještaj izrađen po suvremenim europskim normama uz velik izbor dodataka i boja. Idealne za transport i skladištenje robe.


Plastične kutije
Opis proizvoda: Kutije za sitnu i vijčanu robu – Expo kutije. Kutije za skladištenje i komisioniranje sitnih predmeta u skladištu ili kao izložbene posude u prodajno izložbenom prostoru. Ima ih nekoliko vrsta - od onih za voblere i skosavice, preko onih za sitni pribor do. Plastica Panaro 101 plastična kutija. Prikazi: Svi Proizvodjaci, Byron, Mikado, Zebco. Mogu se držati u zamrzivaču, a pojedini modeli pogodni su i za upotrebu.


Velika ponuda plastičnih i metalnih kutija za ugradnju elektronskih uređaja i skladištenje sitnih delova, i još preko 14000 drugih artikala na stanju. Uz naš veliki izbor plastičnih kutija vaš dom će biti uredjeniji. Osim što volimo da započnemo dan u uređenom domu, bitno je i da u njemu imamo sve na dohvat ruke. U tome će vam pomoći plastične kutije za odlaganje. Livadarski put 19, HR-10360 Sesvete. Raznolike kutije i posude za pohranu. Trendi i funkcionalni pomagači u održavanju reda.


Dekorativne i namjenske kutije, praktična rješenja za odlaganje. Odjeća sadrži biološke dokaze, posebno kada je mokra; nju se nikad nebi trebalo pakirati u plastične vreće. To ubrzava biološko raspadanje dokaznog.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.