petak, 15. srpnja 2016.

Podešavanje karburatora na trimeru

Podešavanje karburatora na trimeru Trimeri - Stranica 9510 objava12 lip 2013Kosilica za travu-nepravilan rad10 objava1 srp 2011STIHL SERVICE - Stranica 510 objava12 ruj 2010Više rezultata za poljoprivredni-forum. Podešavanje karburatora - vhs-mladenovac - Forumotionvw-vhs-mladenovac. Odnos smese benzina i vazduha treba da.

Podešavanje karburatora na trimeru
Probao sam podešavati ler na vijcima na karburatoru,ali mogu još dodati. Kolega koji je kupio isti trimer malo prije mene ima isti problem. MoŸda OT - Stihl trimer - namje¹tanje smjese - narkivehr. Spremljeno u privremenu memorijuSličnonamjesti omjer smjese zraka i benzina na Stihl trimeru FS44?
Podešavanje karburatora na trimeru
Neki su mi rekli da ima na karburatoru dva sarafa za stelanje ler gasa i za stelanje pri vecim obrtajima.


Odmah po kupnji trimera potrebno je dobro podmazati sajlu gasa i mehanizam za. Radi se o podešavanju vijaka na karburatoru. Karburator je dio motora vjerojatno najzaslužniji za dobar rad mašine, pa evo nekih mojih saznanja o podešavanju BVF karburatora. KAKO PODESITI TRIMER I MOTORNU KOSU NA UPRTAČU. Pri radu okačite benzinski trimer, dok motor radi, na karabinsku. Vodite računa da je najlon za trimer (12) sečen na. Paljenje suze, pa samo malo turiranja čisto da se naslušam dobrog zvuka, a zatim i štelanje vakuuma na.


Montiranje za‰tite trimera i glave trimera Superauto II 1".

Podešavanje karburatora na trimeru
Da,ovo su najnovije slike mog hvaljenog trimera Villager BC 1900 XC. Zama ili Walbro karburator,zavrtanjem H dizne se zatvara kolicina goriva i. Da li neko zna kako se šteluje karburator kod pomenutog trimera. Vidim da ima dva šrafa na karburatoru- jedan koji podešava ler gas i drugi. Kod većine trimera u sklopu karburatora je i pumpa za gorivo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.