srijeda, 20. srpnja 2016.

Povratna naknada za boce

Povratna naknada za boce UKIDA SE POVRATNA NAKNADA Evo do kada još možete dobiti 50 lipa za boce mlijeka. Novim pravilnikom ukinuta je povratna naknada za ambalažu od mlijeka i. Postojeće povratne naknade za boce i limenke od PET-a, stakla i.

Povratna naknada za boce
Sukladno navedenom, smatramo da povratna naknada za ambalažu za pića i napitke u iznosu od 0,50 kuna po jedinici prodajne ambalaže koju proizvođači i. Drugim riječima boce Povratne naknade se vode na zalihi kao poseban artikl. Djakovacki Selci - Mljekari u znak prosvjeda zbog. Od rujna bez 50 lipa za vraćenu bocu mlijeka. Mlijeko i mliječni proizvodi na koje se plaćala povratna naknada za ambalažu od danas bi u svim trgovinama u Hrvatskoj trebali pojeftiniti za 50. Uvođenjem organiziranog sustava povratne naknade za ambalažu pića. Povratna naknada je novčani iznos koji plaćaju proizvođači kao stimulativnu mjeru kojom se potiče. Staklene boce za injekcijske otopine.


Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam POVRATNA NAKNADA. Zmajlović demantirao: Ostaje naknada od pola kune za boce. Ukida se povratna naknada na boce za mlijeko i jogurt. Zbog prilagodbe 50 lipa za boce moći će se dobiti natrag još samo do. Na pitanje hoće li za pola kune tada pojeftiniti mlijeko, jogurte i druge takve proizvode, ili će povratnu naknadu ipak ostaviti u svojim cijenama.

Povratna naknada za boce
Zbog roka prilagodbe, građani će 50 lipa za vraćene boce mlijeka i mliječnih proizvoda moći dobiti još iduća tri mjeseca. Znači u Mercatoru mogu vratiti povratne boce bez da kupim "pune"?


Kako piše Novi list, ukidanje naknade na plastičnu ambalažu za mlijeko mogao biti prvi korak prema potpunom ukidanju povratne naknade za. Pravilnik o ambalaži i ambalažnom otpadu kojim se, između. Zanima me da li ja kao kupac kada kupim npr. Plastiku je moguće otopiti i preoblikovati u nove proizvode, kao što su boce. Za nešto manje od mjesec dana očekuje se pojeftinjenje mlijeka i mliječnih proizvoda i to za 50 lipa. Tagovimlijeko povratna ambalaža povratna naknada. To je posljedica novog pravilnika o.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.