nedjelja, 31. srpnja 2016.

Smrznuta voda u autu

Smrznuta voda u autu Misliš li na vodu u rashladnom sistemu? Zimska tekućina za pranje stakala11 pro 2012Smrzlo gorivo28 sij 2010Na koji način odleđujete svoje aute? Zaleđena voda u posudici za antifriz - Alfisti.

Smrznuta voda u autu
Smrznula se voda u motoru20 objava17 pro 2010Više rezultata za alfisti. Do zamrzavanja rashladne tečnosti u sistemu za hlađenje automobila najčešće dolazi zbog nepravilnog odnosa antifriza i vode u mešavini. Prije svega novi sam clan :) uclanio sam se na forum radi ovog problema ali se nadam da cu ga ne vezano za ovo nastaviti posjecivati. ProAuto – Ne štedite na antifrizu – sipanjem vode u hladnjak.


Smrznuta voda u autu
Klasični primjerak korištene pumpe za vodu kroz koju je u ljetnim. Ne rizikujte – od danas na svom automobilu morate imati zimske gume. Spremljeno u privremenu memorijuSlično23. Sada nisam toliko lud da se ne pripremim za zimu. Nasuo sam u novembru antifriz, ali onda otisao na neka putovanja i kako je ona kisa stalno. Kazem da obicna voda u posudi za stakla ispod haube na -5 ne smrzne.


Zadatak hladnjaka (kilera) je da toplinu koju voda donosi iz motora prenosi u. Termostat je u stvari kontrolni ventil upravljan temperaturom rashladne tekućine. Također, s obzirom da smrznuta voda ima oko 9% veći obujam od.

Smrznuta voda u autu
Pre nego sto sam ostavio auto da stoji sipao sam litar i po 100% antifriza u hladnjak u kome je vec bilo vode. Rashladna tekućina je mješavina vode i sredstva koje služi protiv smrzavanja i. Stoga vidimo koliko je važno da uvijek u automobilu imamo zdrav nivo. Inaće antifriz se nebi smio smrznut, ma bilo kako male koncentracije on bio. Ako je antifriz u koncentrisanom obliku, treba ga razrediti vodom do željene koncentracije. Preporučljivo je menjati antifriz u autu svake 2-3 godine jer s. I meni jutros "smrznuto", očigledno u NS bio ozbiljan minus sinoć.


Razlog: u motoru bi se moglo nakupljati gorivo i kondenzirana voda, a to može dovesti do većih. To propisuje proizvođač vozila, a večinom se ne bi trebala smrznuti do -25 celzijevih stepeni. Ako to do sada niste znali, alkohol i voda ovih će vam dana biti jako dobri.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.