srijeda, 20. srpnja 2016.

Stupnjevi stručne spreme po bolonji

Stupnjevi stručne spreme po bolonji Sama „Bolonja“ je već počela, ista za sobom nosi kako pozitivna tako i. Stari sustav obrazovanja definirao je prema stupnjevima nekoliko razina. Dal mi može netko reći kakvu stručnu spremu ima osoba koja je završila.

Stupnjevi stručne spreme po bolonji
Prvostupnik - komad papira ili prednost? Stranica 34 stu 2007Zbunjuju me kratice VSS, VŠS. Zakon o akademskim i stručnim nazivima i akademskom stupnju. Zakon-o-akademskim-i-stručnim-nazivima-i-akademskom-stupnj.
Stupnjevi stručne spreme po bolonji
Važno sredstvo provedbe Bolonjskog procesa u sustavu visokog obrazovanja u RH predstavlja i promjena zakonskih okvira koji se tiču akademskih i stručnih.


Razlika između sveučilišnih i stručnih studija. Osobe koje su stekle određene akademske nazive i stupnjeve. Po internetu svakakvih kratica pa čak i jedna ovakog tipa: VSS je visoka stručna sprema, a VŠS je viša stručna sprema ali pobogu. Neki dan sam ušao u raspravu sa jednim gospodinom oko označavanja stručne spreme i. Zakonom o akademskim i stručnim nazivima i akademskom stupnju. Hercegovini koji je zasnovan na stupnjevima stručne spreme i kvalifikacija definiranih. Važeći sustav visokog obrazovanja u RH razlikuje nekoliko vrsta studija i, sukladno tome, akademske i stručne nazive koji se stječu: 1. Oko 150 tisuća Hrvata ima diplome više stručne spreme, a uskoro bi se te.


VSS u staroj i koliko znam još uvijek važećoj sistematizaciji označava "Višu stručnu spremu" odnosnu ovu oznaku imaju osobe sa fakultetom i. Novi hrvatski sveučilišni stupnjevi s pripadajućim ECTS-bodovima: ECTS. PRVOSTUPNIK JE PRVI STUPANJ VISOKE STRUČNE SPREME. No, jedva dva dana po mojoj diplomi u Vjesniku sam jučer imao čast čitati priču o usklađivanju akademskog i stručnog nazivlja. Bolonji" (sustavu koji se je u RH pokazao lošim) u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.