utorak, 19. srpnja 2016.

Stupovi za vinograd pocinčani cijena

Stupovi za vinograd pocinčani cijena Stupovi za ogradu prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Prodajem POCINČANE STUPOVE za vinograde i ograde i male "V" stupiće po pvoljnim cjenama. Stup za ogradu POCINČANI za VINOGRADE I FARMER MREŽE.

Stupovi za vinograd pocinčani cijena
Izražene su cijene s popustom za jednokratno plaćanje i s uračunatih 25% PDV-a. POCINČANI STUPCI ZA VINOGRAD, Služe za izradu nosivih konstrukcija u vinogradarstvu, povrtlarstvu i. Shema postavljanja vinogradarskih stupova. Metalni pocinčani stup za ogradu-v 2200 mm.


Stupovi za vinograd pocinčani cijena
Potporni stup-metalni, pocinčani-v 2500 mm. Sangoi pocinčani stupovi za vinograd. Preuzmite katalog stupova za vinograde, voćnjake, vrtove, zaštitne ograde (PDF). Ogradni stupovi lagane konstrukcije "C" oblika od pocinčanog lima, raznih visina. TEHNIČKI PODACI: - stup izrađen od C profila - širina 53. Inačica za ispis - PANELNA OGRADA Sve cijene izražene su bez PDV Tehničke. Stupovi ograde su pocinčani izvana i iznutra , pasivizirani ja Zatim.


Betonski stubovi za vinograd pogledajte ostalo. Pocincani,plastificirani,betonski stubovi za ogradu.

Stupovi za vinograd pocinčani cijena
Kaj se stvarno isplati ići u mađariju po stupove i mrežu, nemrem naći na netu nigdje neke cijene, ali ova. Stupovi od prenapregnutog betona za vinograde, voćnjake i ograde izrađuju se u. O točnim dimenzijama, pakiranju i cijenama pogledajte u Asortiman stupova. Vinogradarski i ogradni stupovi proizvodimo stupove i opremu za vinogradare. Dimenzije: 500X500 mm i 600X600 mm, pocinčani i temeljno bojani.


Cijena za drveni kolčić od 0,70 je ok, ako nećete nikad više saditi i ne.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.