petak, 8. srpnja 2016.

Tomato pretplata bez ugovora

Tomato pretplata bez ugovora Bez naknade za uspostavu poziva i bez. Iznos je informativan, bez naknade i PDV-a te ne služi plaćanju računa. TOMATO PRETPLATA - Mala žestoka tarifa. Ako želiš najbolju cijenu i pretplatničku tarifu bez troškova iznenađenja, aktiviraj Malu. MB bez dodatne naknade sljedećih 6 mjeseci. MB i 1000 SMS poruka, bez uspostave poziva. Nije me nista kostalo osim vremena posto nema ugovorne obveze pa odem bilo gdje bez beda.


Tomato pretplata bez ugovora
Vipnet predstavio nove tarife, web stranice i konf. Preporuka najbolje tarife po Vama? Usporedbe i preporuke mobilnih tarifa, operatera. Mobilna tehnologija i telefonijaBufretLignendeOversett denne siden23. Sklapanjem ugovora na daljinu korisnik ima pravo na raskid bez navođenja. HAKOM donio odluku da korisnici imaju pravo na raskid ugovora bez penala i cirkus je počeo.


Odaberete li neku od predloženih pretplata, ništa vas ne sprječava da za. Došlo je i vrijeme da one tarife koje su bez ugovorne obveze nude puno više nego. Pretplatnik ima pravo na raskid pretplatničkog ugovora u bilo kojem trenutku. Imam staru govornu tarifu i ugovornu obavezu još 8mj, ako samo napravim promjenu na novu Bez Granica+ tarifu imam li pravo na „Popust uz ugovornu. Nakon što mi je stara pretplata istekla, prebacim se na Vip karticu i sve 5 - do. I to bez ikakve notifikacije da mi je tarifa promjenjena. Tek je, kaže, kupila novi mobitel, pa da joj stari ne stoji bez kartice, zaključila je kako.


Korisnik koji je u pretplatničkom odnosu s operatorom bez obzira na. Mobilni internet na tabletu, mobitelu ili laptopu. Prikazana cijena uređaja vrijedi za prijenos broja na Tele2 pretplatu za korisnike koji aktivno koriste usluge Tele2 bonova ili usluge drugih operatera minimalno. Bez limita 111 – 55,50kn (promotivna ponuda traje do 31.10.2012.) 0 minuta poziva prema. Moram li dodati da nema uspostave poziva ni ugovora. Jedina zamjerka bi bila što se.


Tomato tarife i nudi mogućnost.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.