subota, 27. kolovoza 2016.

Ispunjena upisnica za srednju školu

Ispunjena upisnica za srednju školu Nacionalni informacijski sustav prijava i upisa u srednje škole. Prvi za Vas donosimo Odluku o upisu u I. Upisi u srednje škole, upisnice, prijavnice, potvrde. Najkompletnija baza svih podataka potrebnih za upise u srednje škole. POTPISANA E-UPISNICA; POTVRDA NADLEŽNOG ŠKOLSKOG LIJEČNIKA O. Anketiranje učenika, roditelja pri upisu u srednje škole o interesu za. Dokumenti potrebni za upis:Popunjena upisnica,liječnička svjedodžba.

Ispunjena upisnica za srednju školu
Ne zaboravite upisnice za odabranu srednju školu. Nacrt prijedloga Odluke o upisu učenika u srednje škole 2016 304.


SLIJED POSTUPAKA PRI UPISU U SREDNJU ŠKOLU - TERMINI. Prijave učenika u obrazovne programe srednjih škola započinju 26. Učenici koji u tom roku srednjoj školi ne dostave upisnicu te, ako je potrebno. Sukladno kalendaru objavljenom u brošuri „Prijave i upisi u srednje škole za školsku. Kada utvrdite da ste primljeni u izabranu srednju školu I kada utvrdite da se učenik nalazi na listi učenika koji će biti primljeni u Dom. Ravnatelj Srednje strukovne škole u Samoboru, Davor Škiljan, naglašava da je. U toj školi za sva zanimanja nužna je, uz upisnicu i liječnička.

Ispunjena upisnica za srednju školu
Isprava po završetku programa: svjedodžba o završenoj srednjoj školi za.


Osim ostalih preduvjeta, za rangiranje je važno da učenik ima ispunjen i. ISPRAVE POTREBNE ZA UPIS: Završna svjedodžba srednje škole. Ako je polaznik započeo, ali nije završio srednju školu prilikom nastavka. Domovnica, Rodni list, Ispunjena upisnica. Odlukom o upisu učenika u srednje škole u školskoj godini 2025. Srednje škole će označiti zaprimljene upisnice i ostalu. Oblik nastave, - konzultativno-instruktivni.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.