petak, 5. kolovoza 2016.

Izborne liste 2016 hdz

Izborne liste 2016 hdz HDZ-a Imotske krajine: Vjerujem u pobjedu u svim. Nakon veličanstvene proslave u Splitu, sinoć je održan skup HDZ-a u. HDZ NAPOKON SASTAVIO IZBORNE LISTE: Nema Šukera, Rimac, Nakića, Buljevića… ali ima.

Izborne liste 2016 hdz
U HDZ-u se i danas kompletiraju izborne liste po jedinicama, nakon što su se jučer sastala najviša tijela stranke. HDZ PREDAO IZBORNE LISTE Plenković odgovorio na optužbe Josipe Rimac! Do dugo u noć u četvrtak su se u HDZ-u slagale stranačke liste za predstojeće izbore. Novi predsjednik Andrej Plenković i.
Izborne liste 2016 hdz
ZBIRNU LISTU PRAVOVALJANIH KANDIDACIJSKIH LISTA.


Josipa Rimac nije na popisu kandidata za Sabor na listi HDZ-a u 9. HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA - HDZ. Osim Josipe Rimac, s izborne liste su izbačeni i Ante Kulušić te Frane Bilić. Istaknute vijesti, Sjeverozapadno Komentari isključeni za IZBORI 2016. HDZ će liste predati u subotu, no program vjerojatno predstaviti tek u utorak, jer ga. HDZ-ove liste bit će poznate sljedeći tjedan. Evo kako će izgledati lista HDZ-a za X. Photo: PIXSELL Montaža: Splitski dnevnik.


Branka Juričev Martinčev prva, Hrvoje Zekanović iz Hrasta sedmi. Najviše polemika izazvao je sastav lista za 2. Državno izborno povjerenstvo objavilo je konačne, valjane liste za izbor kandidata u Hrvatski sabor na parlamentarnim izborima 2016. Objavljene ovjerene liste kandidata za lokalne izbore u Livnu. Neke stranke još nisu predale liste. Luka Čelan iz HDZ-a BiH i Božo Perić iz HDZ-a 1990. SDP-ovu listu predvodi Zoran Milanović. Nacionalno vijeće HDZ-a usuglasilo je izborne liste, Plenković je u 1.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.