nedjelja, 28. kolovoza 2016.

Kaufland radno vrijeme praznikom

Kaufland radno vrijeme praznikom Popis poslovnica sa adresama i radnim vremenom u nastavku. Radno vrijeme trgovina na blagdan Sveta Tri kralja 2017. RADNO VRIJEME POSLOVNICA ZA PRAZNIK: Provjerite kako rade trgovine na.

Kaufland radno vrijeme praznikom
Božić i Novu godinu je zatvoren. Kaufland radno vrijeme Sveta Tri kralja. Billa na Badnjak i Silestrovo radi do 16, dok je 26. Kao što je uobičajeno, radno vrijeme trgovina se mijenja, no gotovo sve one.
Kaufland radno vrijeme praznikom
Satnica radno vrijeme na jednom mjestu, za Vas!


Sutra se obilježava praznik Dan domovinske zahvalnosti i hrvatskih. Naglašavam da se promijenilo samo radno vrijeme djelatnika, dok je. Posjetite nas u karlovačkom Supernova trgovačkom centru! Tridesetak dućana i ugostiteljskih. BJELOVAR, HRVATSKA POŠTA, VLAHE PALJETKA 4 (KAUFLAND), NE. Praznik rada – nedjeljno radno vrijeme. Donosimo vam radno vrijeme trgovna na blagdan Svih svetih: INTERSPAR.


Detaljno radno vrijeme KAUFLAND trgovina na blagdan Svih svetih 1.

Kaufland radno vrijeme praznikom
Slavonskom Brodu, radno vrijeme trgovina i. POŽEGA – Nedjelje, blagdani, državni praznici. Veleprodaja i maloprodaja kućnih potrepština. O trgovini, ponuda, gdje se nalazi i kontakt. Nudimo fleksibilno radno vrijeme, edukaciju i sigurnu zaradu. Predviđen vremenski period rada: na duže vrijeme. Naknada po satu: 21,00 kn i dodatak za rad noću, nedjeljom i praznikom. U subotu je državni praznik, obilježava se 25.


Državni praznici već tradicionalno, ne zatvaraju većinu trgovina. Billa skraćeno do 15 sati, kao i Konzum čije se radno vrijeme u Ogulinu, Dugoj Resi i Karlovcu poklapa s nedjeljnim. A radno vrijeme je nužno urediti i ograničiti zbog neotuđivog. Dežurna ljekarna Virovitičko-podravske županije. Adresa: Ljudevita Gaja 6, 33 000 Virovitica.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.