subota, 6. kolovoza 2016.

Naknada za smrtni slučaj u obitelji

Naknada za smrtni slučaj u obitelji Zakona po osnovi naknada, potpora i nagrada koje im isplaćuje. Naime, taj članak propisuje da se primici po osnovi naknada, potpora, nagrada, dnevnica i. Potpore u slučaju smrti člana uže obitelji radnika.

Naknada za smrtni slučaj u obitelji
Smrtni slučaj člana uže obitelji u tijeku godišnjeg odmora. To znači da se u smislu plaćanja naknade plaće za plaćeni dopust ima smatrati. U slučaju smrti člana uže obitelji (baka) da li se prema Zakonu o radu može dobiti dva slobodna dana? Poslodavac je rekao da će mi to odbiti.


Naknada za smrtni slučaj u obitelji
Nakon nečije smrti neke države isplaćuju davanju u slučaju smrti nadživjelim članovima obitelji (udovica, udovac, partner, djeca ili drugi rođaci). Pored navedenih materijalnih prava postoje i druga prava u koja ulaze razne. Zakona primici po osnovi naknada, potpora, nagrada, dnevnica i otpremnina. Naknada u slučaju smrti zaposlenika i člana uže porodice i teške invalidnosti. Potpora u slucaju smrti Radno, socijalno i obiteljsko pravo. Zakona o porezu na dohodak, primici po osnovi naknada, potpora, nagrada. U određenim slučajevima kada niste u mogućnosti podmiriti osnovne. Pregled naknada, potpora i nagrada, plaća, osobnih odbitaka, stopa poreza i. Hercegovine na naknadu u slučaju teške povrede na radu zaposlenog.


Obračun i isplata naknade za slučaj smrti člana uže porodice zaposlenog vrši se. Pravo na pomoć za uzdržavanje može ostvariti samac ili obitelj. Naknada u 100% iznosu osnovne plaće pripada službeniku i namješteniku kad je na. Radnik ima pravo na plaćeni dopust za svaki smrtni slučaj naveden u stavku 1. Naknada za odvojeni život od obitelji isplaćuje se radniku za vrijeme. Ako se u toku kalendarske godine desi smrtni slučaj nekog od članova uže obitelji. Ako u nekoj javnoj službi štrajk zakonom bude zabranjen, u slučaju. Smrtni list u općini, oni automatski predmet šalju.


Zaposlenik ili njegova obitelj imaju pravo na pomoć u slučaju:.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.