petak, 5. kolovoza 2016.

Suzuki motori split

Suzuki motori split Najaviš se na 021 540 765 "Eurorent" u Splitu, dogovoriš servis i dođeš. Radi servis i popravak isključivo japanskih motora.

Suzuki motori split
Voditelj servisa i svi tehničari prošli su zahtjevnu obuku Suzuki Motor Corporation, te su osposobljeni za rad na svim uređajima i otklanjanje eventualnih. OVLAŠTENI PRODAJNO SERVISNI CENTRI HONDA MOTOCIKALA. Prije 8 godina Suzuki je izbacio svoj prvi GSX-R1000. Bio je to motor koji je pokosio konkurenciju, daleko ispred svog vremena i konkurencije po pitanju snage.


Suzuki motori split
Nebojsa i Bacic su ti bili ovlasteni serviseri. Suzuki servis Split (kod koga ???) - Motori12 objava2 lip 2015suzuki u splitu - Motori. Spremljeno u privremenu memorijuSličnomax. Splitu, je ovlašteni servis Suzuki vanbrodskih motora, koje prodajemo kao i njihove rezervne dijelove. Trumbićeva obala 13, 21000 Split, HrvatskaNaša lokacija. Sve više nautičara odabire Suzuki izvanbrodske motore jer kad se jednom upoznaju sa naprednom četverotaktnom tehnologijom shvate da ne postoji ništa.


Riječ je o Motoru SUZUKI DF 6, 4 TAKTA,GODIŠTE 2008,duga. Dođem u dućan Baracuda na Metejušci u Splitu od firme Motonavis d. NOVI SUZUKI BURGMAN 200 - NOVI SUZUKI V-STORM 1000 ABS.

Suzuki motori split
Također nekoliko godina iskustva u Kawasakiju, Yamaha, Honda, i Hyosung. Aprillia Shiver 750 Certificirani FI dijagnostike i upravljanjem motorom – Split. JESENSKA AKCIJSKA PRODAJA MOTORA 2016. Motora nema mnogo i najbrži će profitirati.


Mjesto: 21000 Split – Kamen Država:. U mogućnosti smo ponuditi originalne dijelove za Suzuki motocikle po najboljim cijenama i u veoma kratkom roku isporuke.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.