četvrtak, 8. rujna 2016.

Časnik palube posao

Časnik palube posao Zbog te krize mnogi hrvatski pomorci sada će potražiti posao na brodovima domaće. Uz časnike palube i stroja, posebno su traženi elektroničari i inženjeri. Ja bi potpisao za cijeli zivot za drugog casnika palube pa taj ljudi moj.

Časnik palube posao
No, zbog velikog priliva pomorskih časnika iz bivših socijalističkih. Londona javili sritnu vijest - posta prvi časnik palube na brodu koji vozi ukapljeni plin. Tražimo časnike palube i stroja slijedećeg profila: - zapovjednik i 1. Poslodavac: Atlantska plovidba d. Imam životopis na portalu posao. Moja titula: Časnik stroja-brodostrojar.


Priloženi su podaci o radnom iskustvu, školovanju, poznavanju stranih jezika. Brodski časnici upravljaju i održavaju plovila i rukovode radom posade. Na velikim plovilima kapetanima pomažu časnici palube. Stranica 81-Za pomorce Posao i karijera. Jeli mi možete reći kako se kreču plače za 3 časnika palube na teretnim,tankerima i plinašima na. Kapetan moze biti i drugi casnik i treci; to je samo titula ali ne i duznost koju obnasa. Plaćaju im edukaciju i nude posao, ali većina nije zainteresirana.


Časnik palube posao
Gvardija trećeg časnika palube na brodu je od 8 do 12 i od 20 do ponoć. Imala je puno volje i ljubavi za posao, baš kao i moja časnica Josipa. S palube je tužno i nostalgično, a tek je krenuo, gledao panoramu svoga. Drugi časnik stroja odgovoran za stražu u strojarnici sa strojem porivne snage 3000 kW ili. Radni dan na putničkom brodu za časnike palube i stroja počinje. Pomorsko zvanje nije lak posao ni za koga, ni za žene ni za muškarce.


Zapovjednik broda, prvi časnik palube i časnik plovidbene straže osposobljavaju se za obavljanje sljedećih djelatnosti: plovidba, rukovanje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.