četvrtak, 21. prosinca 2017.

Vrste žarulja za auto

Vrste žarulja za auto U kategoriji Dodatna oprema ćete naći potkategoriju Auto žarulje u kojoj se nalaze sve automobilske žarulje za vaše vozilo. Auto tuning farovi, svjetla i žarulje u oglasima sa slikama i cijenama svjetala za. U setu dolazi 1 balast i 1 žarulja,uputstva za mont.

Vrste žarulja za auto
LED, Xenon i Halogen rasvjeta za automobile, motocikle, kamione i autobuse. V High Power SMD & Cree LED žarulje – CE certifikat kvalitete. Ne preporuča se upotreba ovih LED žarulja za kratka i duga svjetla, za to su predviđeni. U nastavku pogledajte našu ponudu auto žarulja.
Vrste žarulja za auto
OSRAM Auto žarulje, osram xenon žarulje, osram led žarulje, osram žaruljice.


Bio prije par dana u Molydonu i nemrem se odlučit koje žarulje kupit za auto. Prvo su mi za oko zapele Philipsove Power2Night. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoZbog čega su OSRAM žarulje najbolje žarulje za vaš automobil? OSRAM nudi široku paletu proizvoda i zadovoljit će baš svaku vašu potrebu za osvjetljenjem. Da bi bili sigurni u trajnost žarulja General Electric kao vodeći svjetski proizvođač proizvodi sve vrste žarulja u vozilima, koje jamče dugi vijek trajanja bez. Naslovnica Proizvodi popis Auto žarulje BRITE (ISO 9001 kvaliteta). Ponekad postoji adaptor za pojedina grla, ali neke od ovih žarulja.


Kupuj povoljno Auto LED žarulje online na Auto LED žarulje.

Vrste žarulja za auto
Sistem osvetljenja na vozilima (37). Vrste priključaka na sijalicama (75). Karakteristike i prednosti Wurth sijalica (80). Da bi automobil mogao osvjetljavati cestu na većoj ili manjoj razdaljini, ima. Kakvoća svjetlosti ovisi o jačini žarulja i obliku, optici i podešenosti farova. Zaslugom izuzetne tehnologije i s obzirom na vrstu farova, žarulje Osram Silverstar.


Osram halogena žarulja 12V - H7 - 55W Night Breaker Laser.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.