ponedjeljak, 12. rujna 2016.

Gimp upute na hrvatskom

Gimp upute na hrvatskom Uređivanje slika, efekti za slike, fotomontaza, animacije, graficki dizajn. Preuzmite najbolji program za obradu slika. Već smo pisali na našim stranicama, kako je GIMP zapravo odlična alternativa komercijalnom Adobe Photoshopu.

Gimp upute na hrvatskom
Ovaj tekst je preuzet s našeg Wikija i prilagođen za objavu na našem portalu. Gimp je jedan od najmoćnijih besplatnih programa za uređivanje slika. Na istoj stranici se mogu preuzeti i upute za korištenje na hrvatskom. U ovom tutorijalu je prikazan proces fotomontaze, ubacivanje elemenata jedne slike u drugu, alat za.


Gimp upute na hrvatskom
Kristian Đokić, prevod na hrvatski kristian. GIMP je imao dosta ugrađenih alata i sadržao je sistem. Rječ je o programu pod nazivom Gimp. Program je potpuno besplatan i sa njime možete napraviti također fenomenalne foto montaže. Постоји већи број едитора слика: Adobe Photoshop, Corel Photo-Paint, GIMP… Ми ћемо користити GIMP. Raspravljate o temi Tutorijali–upute na HRVATSKOM u Tutoriali i Trikovi.


Gimp je besplatan program za obradu digitalnih fotografija koji podržava i rad sa. GIMP je kratica od GNU Image Manipulation Program, a predstavlja. Samo slijedite ove kratke upute i za čas ćete postati iskusni korisnik.

Gimp upute na hrvatskom
Prikaz novih verzija skripti za Gimp 2. Skripte Highpass sharpening i Kalendar su preradjene da ne izbacuju poruke upozorenja. Na ovoj stranici možete pogledati video uputstva koji obuhvataju osnove rada u programu za obradu fotografija i slika GIMP. Tutorijali na srpskom jeziku, gimp uputstvo kako napraviti gif animacije, fotomontazu. Obrada slike pomoću GIMP-a - Tehnička škola Slavonski Brod.


Ovaj tutorial je najnoviji u nizu tutorijala za korištenje grafički program za uređivanje GIMP. U današnjem tutorial obratio nekoliko pitanja: image promjena. GIMP zahednica izdaje i časopis koji će objavljivati autorske radove. Hrvatski nije do kraja preveden pa se preporuča upotreba na engleskom jeziku.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.