ponedjeljak, 12. rujna 2016.

Konji prodaja njuškalo

Konji prodaja njuškalo Prodaja konja, kobila, poni konja u malim oglasima sa slikama i cijenama domaćih životinja. Arapski konj prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: arapski konji.

Konji prodaja njuškalo
Mali oglasi: domaće životinje: magarci, krave, konji, svinje, ovce, koze, kunići. Ako ste možda uvijek maštali da imate konja i to je moguće preko Njuškala. Napomena: dvopreg i četveropreg, prodaje se u paru sa 35 C. Jedno vrijeme trkaće je konje kupovao i Stjepan Fiolić, ali se onda prebacio na kupnju grla za preponsko jahanje.
Konji prodaja njuškalo
Njuškalo je, očito, neiscrpan izvor stvari i usluga koje ne moraju uvijek. Konji iz cijele Bosne i Hercegovine.


Prodaje se za 25 tisuća euraNjuškalo Konj je 2009. Pravim i prodajem ulare za konje, ždrebad, krave, junad, telad. Po porudžini šaljem i na kućnu adresu. Nakon dugog razmatranja odlučili su se za uzgoj holstein konja. Ergela Bata prodaje arapske konje, engleske i poluarabe. Naime, ta pasmina u posljednjih 30 - 40. Izuzetno miran,ide u paru sa leve i desne.

Konji prodaja njuškalo
Opis za ovaj rezultat nije dostupan zbog datoteke robots.


Središnji savez uzgajivača konja hrvatski posavac. Prodaja konja kobila njuškalo,domace zivotinje prodaja konji,prodaja konja kobila srbija,konji prodaja hrvatska,konji i oprema prodaja,cdm forum prodaja. Prodaja je realizirana nakon što je pastuh pregledan i osobno isproban. Danas kao Državna ergela Đakovo, za uzgoj i selekciju konja koristi. Prodaja se kastrat po imenu Jork, pasme slovenska toplokrvna. Konj ni poškodovan in je v odlični formi. Zorro,arapski pastuh,jabučasti sivac,star 5 i pol godina.


Visok je 160 cm,izuzetno miran za pastuha,utreniran za endurance,natjece se,moze i. Ukoliko želite da obradujete Vaše najdraže novim, posebnim, drugačijim kućnim ljubimcem u ponudi imamo slatku poni ždrebad i prelepe poni konje! Među više od stotinu grla hladnokrvnjaka i dvadesetak grla haflingera sudjelovali su i zagorski uzgajivači konja, članovi Županijske udruge. Lysston - Holstein, 15 godina: Lysston – Holstein, 15 godina. Romeo - Mađarski polukrvnjak, 25 godina: Romeo – Mađarski polukrvnjak, 25.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.