petak, 2. rujna 2016.

Miris plina u stanu

Miris plina u stanu U prostorije u kojima se osjeća miris plina, ne ulaziti s otvorenim plamenom. Ukoliko se miris plina pojavi u zatvorenom prostoru:. Kako postupiti u slučaju pojave mirisa plina u stanu? Ne koristite dizala, električne sklopke, utičnice, telefone, mobitele i druge govorne aparate u stanu! Da li se bojite nekontroliranog curenja s obzirom da nema ni mirisa i nije. Da li postoji nesto protiv eliminisanja mirisa plina. Sta bi pomoglo da se neutralise miris, bar u stanu?


Miris plina u stanu
Postupci pri pojavi mirisa plina u zatvorenim prostorima. Evo što vam je za činiti ukoliko osjetite miris plina u svom domu. To je opasnost koja vreba u svakom domu, budući da se istjecanje plina ne može. Marko Barišić unajmili su stan u Dubravi. S obzirom da je riječ o otrovu bez boje i mirisa, opreza - nikad dosta. Ako osjetite miris plina, prvo širom otvorite prozore i vrata u svom domu. Je li plinska boca u stanu latentna opasnost i kako spriječiti ovakve.


Bez obzira što radite, plin miris u kući ostaje, vozeći vas i vašu obitelj luda. Ugljični monoksid s pravom često nazivaju “tihi ubojica” jer je to otrovan plin bez boje, okusa i mirisa.

Miris plina u stanu
Dobra preventiva od trovanja plinom je detektor ugljičnog. Kako sam do nedavno koristio zemni gas u stanu koji nije imao mirisa , sad koristim onaj u boci , jeli normalno da pri sagorjevanju osjetim onaj. Plin je najjeftiniji ali i najopasniji "sluga" u kući. Ako je plinska boca ostala u stanu gdje je požar, upozorite na to rukovoditelja vatrogasaca.


Plin propan-butan se u bocama nalazi u tekućem stanju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.