ponedjeljak, 5. rujna 2016.

Voznja sa zoll tablicama

Voznja sa zoll tablicama Nakon što kupite automobil, potrebno je izvaditi tvz. Vožnja sa žutim tablicama jeste problematična u drugim državama. Austriju strogo se treba držati ograničenja brzine.

Voznja sa zoll tablicama
Vozilo na koje se stavljaju Zoll tablice mora imati važeći tehnički pregled. U oba brifa biće upisan i registarski broj zoll tablica koje ćete koristiti dok. Ako bi neko mogao nesto konkretnije da mi kaze oko voznje se zoll. Voznja po Srbiji sa zoll tablama - AutoZone.


Voznja sa zoll tablicama
Te tablice sluze samo da se vozilo doveze u zemlju i koliko do carinskog terminala i tehnickog. Nisam siguran kakva je situacija kod voznje auta na stranim. Naime, korištenje automobila sa stranim tablicama na području. No, automobil je ostavio kod supruge jer nije bio ispravan za dulju vožnju, a novca za popravak nisu imali. Kao stranac sa boravkom imaš pravo registrirat to. EUR prijepis i zoll tablice u Slo 70 EUR putni i. Europske unije, što je mnoge vozače nagnalo da pomisle kako će se sad i na našim cestama. Od toga, međutim, zavisi i kakve ćete probne tablice izvaditi. Kazna za vožnju automobila registrovanog u inostranstvu je od 15.


Voznja sa zoll tablicama
Pošto mi je žena strani državljanin (državljanka:), auto koji smo kupili tamo je registrovan na njeno ime. E sad, znam da ja po zakonu ne bih smeo da upravljam. Tu su i ostali troškovi, pa je tako potrebno u kalkulaciju uvesti trošak odlaska i transporta vozila do Hrvatske, zoll tablice i osiguranje. Da li želite da naš urednik ide sa vama na probnu vožnju? ZOLL tablice koje važe 5 dana – koštaju 50 EUR-a. Registracija i izdavanje tranzitnih tablica i osiguranja traje oko 30 minuta.


A crvene zoll table i to ako je auto registrovan jel sa žutim više ne.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.