ponedjeljak, 31. listopada 2016.

Karcher usisavači cjenik

Karcher usisavači cjenik Specijalni, sigurnosni i industrijski usisivači. Kärcher usisavači za mokro i suho usisavanje i usisavači s četkom nude optimalna rješenja za industriju, obrtništvo, automobilsku branšu. Dorasli svakoj prljavštini: Kärcherovi višenamjenski usisavači idealni su za garažu, radionicu, renoviranje ili privatna gradilišta.

Karcher usisavači cjenik
Smješten u kazeti, filtar s ravnim naborima moguće je praktično i brzo zamijeniti i to. Prodaja usisavača u oglasima sa slikama i cijenama usisavača. Dugogodišnje iskustvo u servisu i održavanju Kärcher uređaja. KARCHER WAP masina za pranje auta -pumpa za pranje auta.
Karcher usisavači cjenik
Izaberite najbolji iz naše ponude uz akcijske cijene usisavača.


Philips, Gorenje, Bosch, Samsung, Zanussi, Grundig. Bolje od toga je samo KARCHER , a posramio sam i lika koji mi je došao doma prezentirati über skupi. Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak: 08-16. Kaercher višenamjenski usisavač WD 3 Premium s potrošnjom električne energije od svega 1000. Novo u ponudi: Profesionalni usisivači za čišćenje tekstila. Mogući popusti prema količini, vrstama robe i načinu plaćanja.


Karcher MV 2 multifuncionalni usisavač. Kupila bi novi usisavač i razmišljam o Kerheru.

Karcher usisavači cjenik
Ima 1600 W uz istodobno ekstremno malu potrošnju energije. Cijena poziva po standardnom cjeniku operatera. KARCHER, profesionalne mašine, usisivači, na akciji. Uz potrošnju električne energije od 1000 W, višenamjenski usisivač WD 3 jednako je snažan kao i usisavač od 1400 W. Njegov robusni plastični spremnik.


Preskoči na odjeljak Usisivači sa četkom za čišćenje - USISAVAČI SA ČETKO ZA ČIŠĆENJE.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.