ponedjeljak, 3. listopada 2016.

Mazda cx 3 cijena

Mazda cx 3 cijena Mazda CX-3 sa SKYACTIV tehnologijom, dizajnom KODO - duša pokreta i. Iskazana cijena sadrži PDV i trošarinu na cijenu vozila bez dodatnih opcija. Rabljena Mazda CX3 vozila: prodaja Mazda CX3 auta iz cijele Hrvatske u malim oglasima sa slikama i cijenama Mazda CX3 automobila.

Mazda cx 3 cijena
U Hrvatsku je novi gradski crossover već stigao po početnoj cijeni od 130. Prvi mali Mazdin SUV, model CX-3, ulazi u jedan od najbrže. Mazde 3 s identičnim motorom i paketom. Na prvi pogled CX 3 izgleda kao CX 5 koja se stisnula na suncu, novi jezik u.
Mazda cx 3 cijena
Početna cijena trebala bi se kretati od 17.


Cijena cca u njemačim medijima piše da će biti od 16. Prema predviđanjima cijena za osnovni model s benzinskim. Testirani CX-3 s top paketom opreme podsjeća na automobile visoke klase. Tu je i automatik te pogon na sve kotače tako da je i ukupna cijena. Doplačilo za samodejni menjalnik ali štirikolesni pogon bo 1. CX-3 je preoblečena in dvignjena mazda 2. Read our review and see photos of the all-new CX-3 at Car and Driver. Konkretno, nakon tjedan provedenih u Mazdi CX-3 – najnovijem modelu u Mazdinom portfelju, a samim time i tehnološki najnaprednijem.

Mazda cx 3 cijena
Mazda CX-3" je auto koji se izdvaja od konkurencije premijum materijalima i dizajnom.


Ovo su naši utisci sa svetske premijere u Barseloni. Novi mali crossover, Mazda 3, na tržištu će se nadmetati sa Nissan. Mazdu CX-3 se očekuje u ljeto iduće godine, a početna cijena biti će mu. Discover the all-new Mazda CX-3, our unique compact SUV with stylish KODO design features and award-winning SKYACTIV Technology.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.