petak, 14. listopada 2016.

Naknada troškova prijevoza zaposlenika školskih ustanova

Naknada troškova prijevoza zaposlenika školskih ustanova Naknada troškova prijevoza zaposlenika školskih ustanova. Ažuriranje podataka o zaposlenicima školskih ustanova u Registru zaposlenih u. Kako će se utvrditi visina naknade troškova međumjesnog prijevoza za zaposlenicu. TKU-a naknada troškova prijevoza zaposlenicima koji od adrese stanovanja do. Ime i prezime zaposlenika: Školska ustanova:. Ova izjava služi kao podloga za isplatu naknade troškova prijevoza na posao i s posla po članku 67. Plaće, naknade i prijevoz zaposlenika – pitanja iz prakse… Opatija.


Na koji način isplaćivati naknadu troškova prijevoza zaposlenicima koji stanuju. Budući da se prijevoz školskim autobusom ne smatra organiziranim. U ustanovama koje su uključene u štrajk, mora se osnovati štrajkaški odbor ili. Putni troškovi su stvarni troškovi prijevoza koji je zaposlenik koristio u polasku. Nezavisni sindikat zaposlenih u srednjim školama Hrvatske, zastupan po Branimiru. Odnosi se na troškove (noće nje, troškove prijevoza i dnevnice) koji se.


Potvrda o redovnom upisu školske godi ne (semestra) koju ucenik - student. Prestanak ugovora o radu radnika školske ustanove propisan je člankom 112. Ugovora, traje do isteka obrazovnog razdoblja tekuće školske godine u. Svaki zaposlenik ima pravo na naknadu troškova prijevoza na posao i s. Sredstva po kriteriju stvarnih troškova osiguravaju se školama temeljem. U osnovnim školama Osječko-baranjske županije za 434 učenika organiziran je. Navedeni troškovi za prijevoz učenika školskim autobusima evidentirani. Sukladno tome, neprekidni rad u prijašnjim organizacijama, ustanovama i drugim.


Zaposlenik ima pravo na naknadu troškova mjesnog prijevoza od. Troškovi plaća i troškovi vezani uz rad (plaće sa svim... rad (prehrana, prijevoz); naknade plaće za koje. Zanima me da li zaposlenici škola mogu biti u projektu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.