utorak, 4. listopada 2016.

Renault laguna problemi

Renault laguna problemi Neznam za vas ali ja imam loša iskustva. Koji su sve problemi vašeg automobila i kako ih riješiti? Potrebne informacije o navedenom auto sta je mana ovom auta,kakav je za odrzavanje,potrosnja, i tako te.

Renault laguna problemi
Danas, praktično, nema ni jedne Lagune druge generacije na drumovima na kojoj ovaj problem nije riješen. Pored tog problema, bili su izraženi problemi i sa. ALI, i pored toga ja ne volim da preporucim nekome lagunu, bas iz razloga sto treba biti stvarno oprezan pri kupovini - eventualni problemi s. Kar pa je v prvih dveh letih proizvodnje terjalo svoj davek, saj se je pojavljalo. Statistike pokazuju da je u svim kriterijima bolji od prosjeka klase i zapravo je posve neproblematičan model koji bi još mogao biti i u jamstvu. Kao i za prethodni renault doslo vreme da se otvori ova tema.


Mozemo pisati o svemu vezano a i korisnim. Pozzz Ozbiljno razmisljam o kupovini jedne Lagune dal benz dizel nebitno uglavnom ima li neko na forumu da posjeduje ovo auto ili komsija. Sa druge strane, pitanje je sta se kod nas uvozi. Auto koji je kao nov kostao 20K ili. Mana ima kijamet ali sve je to sica neka beze, mada smeta. Todoroviću cenim vaše mišljenje, pa vas molim da mi napišete nešto o polovnoj Laguni 2. U zadnjih pol godine primječujem par problema sa strujom, pa molim za pomoć - kaj je problem i sl.

Renault laguna problemi
Mjerkam jednu lagunu s 80-tak somova km i tim motorom.


The problem is the following: -when I. Ci da 120 CV hanno avuto seri problemi di affidabilità con la rottura del turbo. Mozznost imam nakup lagune letnik 05. RENAULT LAGUNA 2 AUTOMATIC - PROBLEMI S MJENJAČEM. Possiedo una RENAULT LAGUNA 2000 turtodiesel 150 cavalli. Dci Initiale automatica 2003, ho avuto problemi da 3000Km in su. Renaulta dizla ne kopujem, ker bodo problemi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.