srijeda, 5. listopada 2016.

Slobodna mjesta na jesenskom roku 2016

Slobodna mjesta na jesenskom roku 2016 Jesenski rok za upis na fakultete uskoro će početi, a mi vam otkrivamo gdje ima slobodnih. Sva slobodna mjesta na jesenskom roku <<<. Jesenskog roka neće biti na Filozofskom fakultetu dok će se na PMF-u moći upisati samo nastavnički smjerovi na fizici, fizici i kemiji te fizici i.

Slobodna mjesta na jesenskom roku 2016
Prijave za upis na studijske programe u jesenskom roku započet će 22. U Zagrebu će tako jesenski rok imati Ekonomski fakultet, na kojem je ostalo 13 mjesta na. Inače, za slobodna se mjesta u jesenskom roku mogu natjecati i oni. Slobodna mjesta na fakultetima za jesenski upisni rok.
Slobodna mjesta na jesenskom roku 2016
Od ukupnog broja upisnih mjesta slobodno je ostalo još 8670 mjesta, i to: 1366.


Prijave ispita državne mature u ljetnome roku školske godine 2016. SLOBODNA MJESTA U JESENSKOM ROKU ZA UPIS UČENIKA U PRVI. Ostala su tek 23 slobodna mjesta za buduće izvanredne studente starije. Preostala slobodna mjesta za upis na FOI. Nakon provedenog prvog upisnog roka na Ekonomskom fakultetu – Zagreb, ostalo je ukupno 123 slobodna mjesta. Najviše je slobodnih mjesta (83) za upise u jesenskom roku ostalo je za nastavničke.


Sveučilištu u Zadru u drugom (jesenskom) roku akad. U tehničkom području ima još 422 slobodna mjesta, najviše na. Obavještavaju se pristupnici koji žele. Dakle nisam upao na njega, to znaci da su sva mjesta popunjena. Ista stvar je bila i prosle godine, pa je na jesenskom roku bilo ostalo nesto. Za upis na preostala slobodna mjesta u jesenskom roku mogu se. Nažalost NEMA SLOBODNIH MJESTA za Studente u 2016. Popis upisanih učenika u Učenički dom Svjetionik nakon jesenskog roka.


Državne mature u akademskoj godini 2015. Napominjemo da za upis na preostala slobodna mjesta u jesenskom roku mogu. Izuzetno, u slučaju nemogućnosti popune slobodnih upisnih mjesta, u zadnjem jesenskom razredbenom roku mogu se natjecati i pristupnici. Navedena slobodna mjesta popunjavat će se u jesenskom roku u rujnu. Rezultati provedenih provjera na jesenskom upisnom roku ak. Učiteljski fakultet u Zagrebu upisuje sljedeće.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.