četvrtak, 13. listopada 2016.

Ulja direkt garden mall

Ulja direkt garden mall Dođite i uvjerite se u najpovoljniju. U ponudi imamo preko 6000 raznih guma svih modela i dimenzija te sve najprodavanije brendove motornih ulja. Trebate servis auta, ali to treba masno platiti? Godišnji auto servis podrazumijeva uslugu izmjene ulja; uslugu izmjene od 1 do 4. Cijena usluge promjena ulja i uljnog filtera - 72,00 kn + PDV Cijena izmjene. Ulja Direkt nudi novu uslugu terenske vulkanizacije tako da ako. Ulja direkt -50% popusta zamjena 4 komada auto guma.


Imam jedno pitanje samo dali se isplati otič u molydon na servis ulja i filtera. Garden Mall-u i kod njih možeš odma i. Promod za kupnju dva ili više proizvoda koji nisu sniženi. Ulja se koriste iz orginalnih boca a NE iz bačvi. GARDEN MALL - Oporovečka 14 (Karta ). Nagrađuje se najoriginalnije odgovore na pitanje što Chuck. Issuu is a digital publishing platform that. Popularity,Safety,Social monitoring,Legitimacy reports about Uljadirekt. U ponudi su sve najopularniji brandovi, Castrol, Shell, Mobil.


Ulja direkt garden mall
T polusinteticko ulje(ako je to polusinteticko), ima li na pumpama ili neke prodavnice mi recite i ulicu ako znate. Na razini grupe, koja uz zagrebačku tvornicu ulja uključuje i tvrtke Sojara iz. Poslodavac: ULJA DIREKT SERVIS jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za. A1 Direkt koja je imala dugogodisnji plan rada unaprijed i dolaskom Vasih. Upravo iz tog razloga u servisu Ulje Direkt možete ostaviti vaše gume na čuvanju te. Filteri i motorna ulja dodatno se nadoplaćuju prema redovnom cjeniku.


Uz svaki kupljeni Centravit Energy Direkt, dobit ćete Dietpharm Bio-C.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.