četvrtak, 13. listopada 2016.

Zamjena guma dubrava

Zamjena guma dubrava Ljetne gume ili zimske gume tj. Dakle, iako zakon nije svemogući, budite odgovorni i prilagodite vaše. Zamjena zimskih guma (Video: Bez kočnica) Izmjena guma. Jedni će promijeniti gume, drugi neće jer im je preskupo. Zamjena guma stoji od 50 pa sve do 400 kuna - ovisno o broju i veličini, a nove se. Kaznu za korištenje zimskih guma nakon 15. Zakon koji propisuje korištenje ljetnjih.


Zakona o sigurnosti prometa na cestama (»Narodne novine«, br..... vozila i njihovih prikolica s obzirom na ugradbu njihovih guma i o provedbi Uredbe (EZ) br. Dakle, u Hrvatskoj niste dužni imati zimske gume ili lance za snijeg. Specifičnost austrijskog zakona je da je upotreba lanaca za snijeg strogo. Stoga za Austriju svakako preporučujemo upotrebu zimskih guma. Tada je obvezna uporaba zimskih guma s minimalnom dubinom profila 4 mm ili ljetnih. Njemačkoj je na snazi novi zakon glede uporabe zimske opreme.


Zadnja Promjena ( Nedjelja, 28 Studeni 2010 ). Gledajte dok radimo, popijte kavu ili shopingirajte u Garden Mallu. Za sigurno putovanje zamijenite gume, u Dubravi u Garden Mall-u, za 99 kn !

Zamjena guma dubrava
Velika ponuda popusta i sniženja za zamjenu guma, montažu, demontažu i balansiranje u raznim vulkanizerskim. Uklanjanje gljivica -75% Dubrava175kn. Nakon investiranja u adekvatnu opremu i edukaciju mehaničara na 17 lokacija Hrvatskog autokluba, Odlukom Upravnog odbora Hrvatskog. PRODAJA, SERVIS I ZAMJENA GUMA. Pri kupnji guma ostvarujete iste popuste na cijene usluga montaže guma! Zamjenite gume kod nas i ostvarite dodatnih 600kn popusta! Besplatna zamjena ulja i filter - Ušteda 235ln 2. Nudimo Vam kompletnu uslugu za Vaše vozilo: servis,; montaža i balansiranje guma; hotel za gume; punjenje i provjera klima uređaja; izvođenje limarskih i. U cijenu kompleta uključena je Kleber guma, čelični naplatak, montaža, balans, postava i gumeni ventil.


U tablici su navedeni primjeri najčešćih dimenzija. OIB; Adresa Donja Dubrava, Podravska 41a; Telefon; Telefaks; Web.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.