srijeda, 16. studenoga 2016.

Ix izborna jedinica rezultati

Ix izborna jedinica rezultati Rezultate parlamentarnih izbora pročitajte OVDJE. HDZ, najveći broj preferencijalnih. Narodna koalicija 8, HDZ 4, Živi zid 1, Most 1 mandat 4.

Ix izborna jedinica rezultati
Nastavljamo s objavom anketa RTL-a koje je Promocija plus provela za našu televiziju i Jutarnji list. Nove rezultate donosimo večeras u RTL-u Danas u 18:30 i to za IX. Ličko-senjsku županiju, Zadarsku županiju. Ovo su rezultati izlaznih anketa prema izbornim jedinicama: I.
Ix izborna jedinica rezultati
ZBIRNU LISTU PRAVOVALJANIH KANDIDACIJSKIH LISTA. ZA IZBOR ZASTUPNIKA U HRVATSKI SABOR. Službeni rezultati koji će pokazati konačni postotak glasova kao i. Prema ponoćnim rezultatima DIP-a u IX.


N1 televizija svakog petka donosi rezultate ankete o rejtingu stranaka u Hrvatskoj. Istraživanje provodi agencija 2X1 komunikacije, a danas. VEČERAS su u RTL-u Danas objavljeni i rezultati ankete RTL-a za IX. HDZ-ovoj izbornoj jedinici, više od. Agencija Ipsos za Novu TV provela je veliko terensko istraživanje po izbornim jedinicama, a njegovi rezultati ukazuju na malo drugačiju priču.

Ix izborna jedinica rezultati
HDZ-u pada rejting u njegovoj utvrdi, SDP bilježi rast.


RTL nastavlja s objavom anketa RTL-a koje je. Predsjednik HDZ-a i stranački kandidat za premijera Andrej Plenković u subotu je u Gospiću na predstavljanju kandidacijske liste HDZ-a za IX. U toj izbornoj jedinici mandat je dobila i Koalicija Za premijera sa osvojenih 9,24 posto te. Potpuni rezultati izbora - Liste koje su dobile najmanje 5% glasova birača Stanje od. HDZ bi, prema najnovijem istraživanju, da se izbori održavaju danas, ponovno osvojio IX. Ipak, u svojoj utvrdi ostvarili bi lošiji.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.