utorak, 15. studenoga 2016.

Kamin studio žepče

Kamin studio žepče Kamin studio specijalizirao se u kvalitetnim i kreativnim rješenjima za grijanje. Kamin Studio – stručnjaci za kamine i peći na drva. Golubinja bb Gornja Golubinja, Žepče 72230.

Kamin studio žepče
Ovaj kamin pretvara vaš interijer u oazu uživanja, jer na moderan način nadopunje svaki prostor. Prodaja peći i kamina od lijevanog željeza. Ovlašteni uvoznik i distributer Jøtul proizvoda za.


Jøtul je vodeći svjetski brand i lider na tržištu.

Kamin studio žepče
U Žepču je jučer u dvorani Općinskog vijeća, održana konferencija za medije na. Kamini B design - kamini, peći na drva i pelet, dekorativna obloga i uređenje interijera. Exclusive distributor of Jotul Group wood stoves and fireplaces in. Naziv, Društvo za trgovinu i usluge "KAMIN STUDIO" d. Ako se odlučite za kamin, koji nije toliko praktičan kao peć, osim toga. Extra gusani kamin zagrijavao kucu od 85m2. Osnovna škola Žepče dobila je za projekt nadogradnje školske.


Budite zavedeni Atra kaminom Stvorite modernu i luksuznu atmosferu u svojem domu s magičnim Atra. Jøtul peći, kamini i inserti od lijevanog željeza proizvode se u Norveškoj.

Kamin studio žepče
Uvoz i distribucija Jotul proizvoda (kamini i peći). Suradnici na projektu su kompanije “Praha” d. U svrhu daljnjeg poslovanja tražimo jednog izvršioca:. Projekt „Partnerstvo s dijasporom za održivi razvoj općine Žepče“ je financiralo. Općina Žepče je potpisala ugovor o suradnji s Ministarstvom za ljudska. U Žepču održan "Dan otvorenih vrata" na temu "Kreditna sredstva. Kamini odražavaju estetsku i funkcionalnu komponentu, te su vrlo popularni u različitim varijantama i oblicima.


Bihać, OZ Bios Visoko, Parkelj Bihać, Pak centar Bok. Zenica, Kakanj, Busovača, Žepče, Vitez. EKLE, SPEIS, STUDIO IT, MODA MI, MURA i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.