utorak, 15. studenoga 2016.

Zimska tekućina za stakla akcija

Zimska tekućina za stakla akcija Kupio sam tekućinu za pranje stakala pod nazivom AUTO-LUX. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku. Ne propustite više niti jednu akciju Naručite se za e-vijesti.

Zimska tekućina za stakla akcija
Motorić brisača SWF 405001 + Shell tekućina za pranje stakla 81. Kategorije: Održavanje vozila Proizvodi. Zimska akcija u Tokić poslovnicama otkriva posebnu ponudu artikala. U setu dobivate TQ tekućinu za stakla, silikon sprej, odleđivač, strugač.


Zimska tekućina za stakla akcija
Tekućina za pranje stakla (zimska) 5 L. Kod miješanja s vodom u omjeru 1:1 zaštita od smrzavanja do -20°C Osvježavajući miris limuna. ZIMSKO SREDSTVO ZA PRANJE VJETROBRANSKOG STAKLA. INFINITY TEKUĆINA ZA STAKLA ZIMSKA -25. Efikasno sredstvo za pranje vjetrobranskog stakla u zimskim. Sredstvo za pranje vjetrobranskog stakla u zimskim uvjetima -25°. Parfumirana tekućina za pranje vjetrobranskog stakla u zimskim uvjetima do -25°C, ne začepljuje dizne, štiti metlice brisača i ugodno miriše.


U vrijeme kiše, leda, snijega, bljuzge… opasno je voziti bez tekućine za čišćenje stakala u automobilu. Jednako je opasno voziti s tekućinom.

Zimska tekućina za stakla akcija
U našoj je ponudi tekućina za pranje vjetrobranskog stakla tijekom zime. Temperatura do koje se tekućina može koristiti iznosi. Vas da promijenite postavke vašeg browsera. Svega četiri od 15 proizvoda - tekućina za pranje vjetrobranskih stakala u zimskim uslovima, koje se nalaze na tržištu Republike Srpske. LAGER I DYNAMAX VAM NUDE AKCIJU NA ZIMSKI PROGRAM ANTIFRIZA I TEKUĆINA ZA VJETROBRANSKA STAKLA.


ELF Lave-Glace Hiver -20°C je zimska tekućina za pranje stakla koja učinkovito odmašćuje i čisti vjetrobransko staklo bez tragova. ZIMSKA TEKUĆINA ZA PRANJE VJETROBRANSKIH STAKLA! Tokić katalog donosi i povoljne ponude zimske autoopreme – 20 posto sniženi lanci.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.