srijeda, 23. studenoga 2016.

Natječaj za studentski dom rijeka

Natječaj za studentski dom rijeka Rezultate natječaja za dodjelu subvencioniranog smještaja redovitim studentima u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka u akademskoj godini 2016. Ukupan kapacitet Studentskog naselja je 648 kreveta:. Studentski centar Sveučilišta u Rijeci raspisao je natječaj za dodjelu.

Natječaj za studentski dom rijeka
Na natječaj za studentski dom u Rijeci prijavilo se ukupno 1. Otvoreni su natječaji za smještaj u studentskim domovina na. Donosimo vam nekoliko korisnih informacija o Studentskom naselju Ivan Goran Kovačić i natječaju za smještaj u istom. Studenti koji su bili smješteni u domove socijalne skrbi ili u udomiteljske obitelji do punoljetnosti;.
Natječaj za studentski dom rijeka
Opatiji, a prijavljuju se na natječaj za smještaj u Rijeci. JAVNI NATJEČAJ SZSUR ZA FINANCIRANJE STUDENTSKIH PROGRAMA U 2016.


Temeljem Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim. Uz zahvale studentima u Rijeci na priloženom priručniku, donosimo vam skraćeni dio. Natječaj za dodjelu stipendija darovitim učenicima i studentima Grada. Ponuda za obavljanje stručne prakse - LikeRi. Domu ili na web stranici Doma); preslika svjedodžbi 5. Učenički dom Kvarner prisustvovao je obilježavanju Dana Medicinske škole u Rijeci u. Prvi put u povijesti nepopunjeni studentski domovi u Rijeci.

Natječaj za studentski dom rijeka
Pad interesa za studentski dom u Rijeci. Istražili smo je li bolje i povoljnije odabrati studentski dom ili privatan smještaj.


Zagrebu, Osijeku, Puli, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku isplaćuje se potpora za privatni smještaj. Sveučilište u Rijeci raspisalo je natječaje za stipendiranje redovitih studenata. Drugi otvoreni natječaj je natječaj za stipendije Fonda Aleksandar Abramov, namijenjen. Dom za starije i nemoćne osobe – gerontološki centar Volosko". Od bivše ustanove „Dom studenata“ preuzeta su tri stambena objekta na. Kada se studenti usele u svoje studentske domove u rujnu ove godine. Prenoćište HŽ-a u Rijeci postaje studentski dom i hostel.


DUUDI odlučio darovati, nakon nekoliko neuspješnih natječaja za prodaju. Mjesto rada: Zagreb, Rijeka i Bjelovar.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.