utorak, 29. studenoga 2016.

Neurologija rebro forum

Neurologija rebro forum Ja sam za Rebro ali drugo mišljenje u svakom slučaju! Ovo su najbolji hrvatski liječnici po preporukama pacijenata 2015. Spremljeno u privremenu memorijuSlično10.

Neurologija rebro forum
Ležala je na Neurologiji II na Rebru, odjelu koji bi prema bolničkim pravilima trebao biti zaključan poslije ponoći. Dok je naš otac i suprug u krevetu ležao sav izmokren i ispovraćan, medicinske su sestre pušile u svojoj sobi, kaže tužna obitelj Erak. Prikaži: Doktore s najmanje 10 ocjena.


S obzirom na sve bolove, otišao sam na hitnu na Rebro.

Neurologija rebro forum
Uvjete korištenja te Pravila foruma. Je li bolja Vinogradska,Rebro ili bolnica u Dubravi? Drage mame, maleni mi u ponedjeljak ide na Rebro na operaciju, u ponedjeljak bi bili hospitalizirani a u utorak operacija. Htjela bi saznati sto sadrzi kompletan neuroloski pregled i kome da se. Duh", KB "Sestre Milosrdnice", KBC "Rebro" i KB "Dubrava".


Obje pretrage se mogu učiniti u svim klinikama za neurologiju (KB Sestre milosrdnice, KBC Rebro, KBC Rijeka, KB Osijek, KB Split), te u većini. Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Imam napokon uputnicu kod neurologa pa dok cekam pregled molim za pomoc. Moždani udar označava naglo nastali neurološki poremećaj.

Neurologija rebro forum
Ljudovi, može mi netko preporučiti kojeg vrhunskog neurologa, a da su. Zagrebu na Rebru ili u Dubravi, pa se. Neurologija Nova nada za parkinsoničare Podijeli var fbshare = document. Maja Relja s Klinike za neurologiju KBC-a Rebro.


ZAVRŠENA je druga faza gradnje projekta Rebro. Ministar zdravlja Rajko Ostojić otvorio je danas obnovljene klinike za neurologiju i psihijatriju, ukupne. Novac koji je država za cijelu ovu godinu namijenila intervencijskoj neurologiji KBC-a na zagrebačkom Rebru potrošen je do sredine ožujka.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.