utorak, 8. studenoga 2016.

Otkup trupaca hrasta

Otkup trupaca hrasta Otkup trupaca hrasta Otkup trupaca hrasta Ukoliko trebate hitno novac a posjedujete trupce hrasta, bukve, jasena nazovite već danas. Kupujemo hrastove trupce i hrastove šume, veće količine, moguć dogovor o suradnji po mjestu prebivališta, dugoročno. Stalno smo zainteresirani za veće i manje količine trupaca smreke, jele i hrasta.

Otkup trupaca hrasta
Otkup trupaca hrasta
Ponude obrađujemo ozbiljno i na njih se također brzo odazivamo. Kako se sada kreće cijena hrasta- trupci.
Otkup trupaca hrasta
Otkup trupaca hrasta
Otkup trupaca hrasta
Od trupca, čija će izvorna snaga pronaći svoju svrhu u nebrojenim varijacijama primjene za koje čovjek kroz. Kao sto je netko vec napisao, trupci na kamion, pare u dzep. Stranica 5- Prodaja trupaca Šumarstvo.


Ako se netko zeli rijesiti hrastove sume ili trupaca molim ga da mi se javi na pp. Na prodaju HRASTOVA gradja , daske . Daska elementi trupci secemo po meri. Otkup stare ručno tesane hrastove građe.

Otkup trupaca hrasta
Tako u ponudi imamo bukvu, grab, hrast, cer, bagrem i tzv. Vrsim otkup trupaca bukve, hrasta, lipe, jasena. Vam dati konkretnu ponudu za otkup Vaše drvne mase.


Jag Lignum je poduzeće čije je primarna djelatnost prodaja i otkup trupaca za. Otkupljujemo i prodajemo trupce hrasta, bagrema, bukve, trešnje, oraha, jasena, javora, johe, topole i ariša. Po potrebi možemo otkupiti i druge vrste. Kolika bi cijena bila za drvo hrasta promjera 70 tak cm, visine nekih desetak. Vršimo otkup, rušenje i izvlaku trupaca. Proizvodnja trupaca i drva za ogrjev. Stolarska daska - jela, smreka, hrast; 25, 50 i 80 milimetara debljine.


Kupujemo šumu za iskorištavanje drvne mase, a uzimamo u obzir i otkup šume sa zemljom. Hrast (Quercus) je rod listopadnog i zimzelneog drveća i žbunja iz porodice bukava (Fagaceae). Hrast se zbog svoje dugotrajnosti i dobrih mehaničkih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.