utorak, 22. studenoga 2016.

Porezna reforma plaće

Porezna reforma plaće U kalkulator unesite iznos svoje bruto ili neto plaće i provjerite kakve vas promjene očekuju početkom iduće godine. Ministar financija Zdravko Marić predstavio je poreznu reformu. Potpuno se ukida najniža stopu poreza od 12 posto, ali povećava se.

Porezna reforma plaće
Oni i dalje neće plaćati porez, ali im ni neto plaća neće biti veća. TOČAN IZRAČUN: EVO ŠTO ĆE VAM DONIJETI POREZNA REFORMA Koliko će i kome rasti plaće, kojih 40 posto zaposlenih uopće neće. Pretplatnici imaju puni pristup tekstovima na. Napomena: - izračun plaće stupa na snagu 1. Porezna reforma 2017 - Obracun place. Kalkulator za izračun plaće (osobnog dohotka) za 2017.


Trenutno stanje: — visoko porezno opterećenje rada. Kome će zbog porezne reforme rasti plaće? Hoće li ona ugroziti zaradu od turizma zbog povećanja poreza ugostiteljima? Marić je ponudio odgovor o tome koliko će plaće biti. Do sada smo imali tri stope poreza na dohodak, koje su se obračunavale na plaće za hrvatske radnike, a one su iznosile 12%, 25 % i 40%. Ministar Zdravko Marić, koji je mjesecima radio na ovom projektu porezne reforme, tvrdi da će ovaj sustav biti jednostavniji, transparentniji i. Premijer Andrej Plenković preuzimajući dužnost u Banskim dvorima najavio je da mu je prvi plan porezna reforma i da će u nju krenuti već. Najveći šok poreznom reformom ministar financija Zdravko Marić priredio je. Uredba o visini minimalne plaće za 2017.


Novosti koje donosi porezna reforma za 2017. Tko će najviše dobiti, a tko izgubiti na plaći od 1. Zašto porezna reforma donosi manju korist radnicima s nižim plaćama?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.