srijeda, 16. studenoga 2016.

Pregradni zidovi od cigle

Pregradni zidovi od cigle Uvijek imamo ovakvu dilemu ili trilemu po pitanju pregradnih zidova od strane naručitelja radova. Blok opeka visine modula 19 cm za nosive pregradne zidove debljine 10 cm. Za pregradne zidove takodjer zagovaram tanku ciglu, 10cm, i strojno zbukanje.

Pregradni zidovi od cigle
To je najjefrinije i najbolje rjesenje za novogradnju. Pregradni zidovi u cijelosti ili djelomično pregrađuju prostor. No, oni nisu dio nosive konstrukcije. Zato ćete za njegovo izvođenje trebati tanje blokove za zidanje.
Pregradni zidovi od cigle
Kad razmišljate koji materijal je najpogodniji uzmite u obzir cijenu, mjesto ugradnje, buku, vlažnost prostorija, brzinu i jednostavnost izvođenja.


Pitanje je koji materijal odabrati za novi pregradni zid, s obzirom na cijenu. Prednost cigle u odnosu na druge materijale je u tome što je. Najčešći materijali koje koristimo za izradu pregradnih zidova su: gipskartonske ploče(Knauf), ytong blokovi(Siporex) i pregradna opeka (cigla). Termo sustav omogućuje izvedbu jednoslojnih opečnih zidova bez potrebe. Ciglama možete izgraditi čak i strop u kupaonici, ili neke pregradne zidove kojim ćete odvojiti kupaonicu od WC-a. Zidove od ciglica možete ukrasiti slikama ili.


Kad se zidovi tačno obeleže u osnovi, postave se prve opeke prvog. Zanima Vas cijena za proizvod CIGLA PREGRADNA?

Pregradni zidovi od cigle
Svakodnevni život › Moj domSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu7. Da li neko ima pregradni zid od onih ploca? Zidanje zidova (nosivih i vanjskih) od blok opeke. Cigla je zakon, dodas jos Azmafon i resen problem :thumbs-up2:.


Giter, suplji, pregradni blok, fasadna opeka, puna cigla na Stovaristu Vaga u Jagodini. LEIERTHERM 38 cm se koristi za vanjski nosivi zid.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.