srijeda, 16. studenoga 2016.

Ulja direkt gume

Ulja direkt gume Zamjena guma,ulja dok shopingirate u Garden Mallu. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoZaista najniže cijene guma. Donesite kupon na izmjenu guma, a kupon će ovjeriti naši djelatnici i time će postati valjan za korištenje u 2016.

Ulja direkt gume
Montaža i Hotel za gume uključeno u cijenu. Ulja Direkt Vam nudi slijedeće ljetne auto gume po akcijskim cijenama. Gledajte dok radimo, popijte kavu ili shopingirajte u Garden Mallu. Ova oznaka nalazi se na bočnom zidu originalnih guma isporučene s BMW i MINI modela.
Ulja direkt gume
Ove gume su razvijene i proizvedene u skladu s određenim.


Cjelogodišnje gume M+S,zimske i ljetne gume u ponudi svih dimenzija od svih proizvođača. Iz ponude guma izdvajamo Continental, Goodyear, Nexen, Sava i Toyo auto i kamionske gume. Nexen guma Co s ponosom služi u industriji guma posljednjih 71 godinu. USLUGE ČUVANJA GUMA (HOTEL ZA GUME). Pirelli trkaće auto gume za kišu i suho. U ponudi imamo preko 6000 raznih guma svih modela i dimenzija te sve najprodavanije brendove motornih ulja. Uljadirekt - Garden Mall Zagreb Automobili. Uključen i hotel za gume, uz nadoplatu od 15.


Ulja direkt gume
Izmjena guma u Garden Mall-u u Dubravi ili. Gume - zamjena i čuvanje na 6 ili 12 mjeseci i godišnji auto servis već od 145kn! Demontaža, montaža & balansiranje za sve 4 gume i sva osobna vozila uključujući i terence za samo 79 kuna u Servisu "ULJA DIREKT" u Zagrebu u Garden. Godišnji auto servis podrazumijeva uslugu izmjene ulja; uslugu izmjene od 1 do 4 filtera. Jeli tko narucivo i kupovo gume preko ovih iz "Ulja direkt"? NAJVEĆI IZBOR GUMA I FELGI U REGIJI - PREKO 30 000 GUMA I 20 000.


Najveća ponuda guma I felgi u regiji!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.